Utopian Mintrubber Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Pret: Astept propuneri Localitate: Bucuresti Contact: PM Accept schimburi: Accept schimburiCaut sa cumpar un set doze Gibson 498T/490R sau 500T/496R. Nu ma intereseaza Burstbuckers sau Vintage, am nevoie de doze pentru a canta metal. Fac si schimburi, astept propuneri.
Deenman Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Poate sunt prea bagacios, dar ce chitara/amplificator/scule ai? si cam ca si cine ai vrea sa suni? Stiu ca dozele respective sunt mai hot, insa nu sunt catalogate drept doze high output pentru metal. Sunt sigur ca se poate gasi o solutie mai putin costisitoare pentru a ti atinge scopul.
Utopian Mintrubber Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Multumesc de intrebare, stiu deja exact ce-mi doresc. Cant pe Mesa (Triaxis si 2:90) si reconditionez o chitara care vreau sa aiba ton de Gibson modern. Am construit deja una din acelasi lemn cu aceeasi combinatie de doze si suna exact cum voiam.
Utopian Mintrubber Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Am gasit doze, multumesc de gazduire
Recommended Posts