darkday Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Salut ! DIn experienta pe care am avut-o eu cel mai bine inveti cand inveti in grup. Astfel as vrea sa ne adunam 3-8 oameni si sa vorbim depspre teorie muzicala si sa invatam unii de la altii,un fel de voluntariat. Daca merge chestia asta eu ma gandeam la ceva de genul o intalnire pe saptamana intr-un local sau unde este posibil si sa avem o structura pe care sa ne bazam. Daca aveti alte idei sunt deschis la propuneri Merci 2
carnigetot Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) tare ideea! dar ar fi fain sa specifici macar orasul unde ai vrea sa se intample Edited July 7, 2013 by carnigetot
darkday Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Bucuresti , serios nimeni nu vrea ? Adica daca ne srangem 2-3 oameni o sa putem invata mult mai repede in comparatie cu invatatu individual
carnigetot Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 eu as veni dar locatia nu-mi permite... . Cred ca daca nimeresti studenti la muzica ar fi cel mai tare, spor la cautat...
Octavian Dan Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 ar fi fain pentru mai multe orase. eu sunt deschis la propuneri pentru iasi daca mai este si altcineva care vrea sa invete sau sa cedeze din invataturi, astept un pm
Guest Detecter Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 (edited) salut! mi-ar placea sa impart si sa invat chestii noi in teorie muzicala, daca ai de gand sa organizezi un "meeting" ma poti contacta ah si sunt pentru Bucuresti Edited August 31, 2013 by Detecter
the outsider Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Daca faceti ceva pt Iasi,let me know,ma bag 1
darkday Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 Salut ! am sa fac o ultima strigare dupa care propun sa ne intalnim ! Si cei din Iasi in..Iasi si cei din Bucuresti in Bucuresti . Momentan sunt 3 oameni din Bucuresti si 4 din Iasi.
Cognek Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Constanta e un oras mort... culmea ca in MK (care e o comuna in apropierea CT) gaseai mai multi chitaristi pe metru patrat decat in Constanta... acu... ne-am dus toti dracu... si dracu ne ia pe toti... Dar da, daca e cineva din orasu asta blestemat care doreste chestia asta... as fi mai mult decat incantat. Count on me
Stefan OPREA Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Profesor de muzica in Bucuresti. Count me in. www.facebook.com/stefanoprea.official
Recommended Posts