Crossroads Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Salut! Am nevoie relativ urgent de un basist in Bucuresti cu urmatoarele caracteristici: - sa cinte bine - sa fie din Bucuresti - sa aibe scule - daca nu are, am eu - sa fie disponibil - prioritar dar NU exclisiv acestui proiect - detin urmatoarele: - sala de repetitie - sistem PA - studio de inregistrari - agentie de evenimente Vrem sa lucram la piese proprii ( o parte din ele exista) dar si la coveruri. La piesele proprii se abordeaza pop-funk dar si rock - am un proiect in derulare. La coveruri se cinta coveruri - blues, rock, rock'n roll, pop, disco, funk, etc. detalii doar pe mail : mike@vlahopol.com www.vlahopol.com | www.thecrossroads.ro multumesc tuturor, Mike
Crossroads Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 mai multe materiale video aici - http://www.youtube.com/user/TheCrossroadsBandRo/videos sau aici http://www.youtube.com/user/starmediaproduction/videos sau aici - https://soundcloud.com/mike-vlahopol
dodorel Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Salut, aº fi interesat de propunere. Însã am o întrebare....câte evenimente sustineti pe an în medie?
blackmamba001 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 salut! sunt interesat de anunt. am si eu 2 intrebari: 1) vreo limita de varsta? 2) melodii la care faceti coveruri?
Crossroads Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 @ dodorel - acum 3 ani cam 3 cintari pe saptamina uneori 4.. acum 2 ani si acum 1 an in medie cam 2 cintari pe saptamina @blackmamba001 - in principiu nu este limita de virsta dar nici foarte batrin sa nu fie...
Crossroads Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 vrem sa cintam coveruri dar si piese proprii.
dodorel Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 m-aº alãtura cu dragã inima atât timp cât colaborez cu oameni în toatã firea, sã am un suport material minim, ºi muzica sã fie muzicã. Oameni profesioniºti, fiecare sã-ºi cunoascã instrumentul. Eu îți las nr meu de tel 0727233664.
Crossroads Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Salut, Dodorel (Vlad) As aprecia daca mi-ai da cteva detalii pe mail - mike@vlahopol.com experienta - luni, ani. trupa / trupe scule ceva material video sau audio. - restul am putea vorbi mai apoi "face to face". multumesc Mike
dodorel Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 În cazul în care nu ai primit mail ,pt cã scriu de pe telefon cã sunt plecat. 24 ani, 10 ani experiențã chitarã ºi bass, 2 ani studii chitarã clasicã. Am avut colaborare cu formația ADDiction, am cântat în baruri în formula duo ºi solo, eighties band, în prezent sunt basist în formația lui jean selaru care a participat la vocea romaniei ºi colaborare cu un studio din bucureºti(parte de compoziție) muzicã pop. Pot interpreta majoritatea stilurilor atât pe chitarã cât ºi pe bas. Clasicã flamenco, fusion, bossa, funk.
Crossroads Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 up dodorel - pacat ca este distanta prea mare!
Crossroads Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Closed and solved pt moment - multumesc tuturor!
Recommended Posts