DeidaraXR1 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 (edited) Salut! Caut 2 chitaristi in Iasi pentru o trupa rock, hard rock, ceva hip-hop, electronica etc. De preferabil sa detina amplificator si sa aiba varsta cuprinsa intre 14-17 ani. Cam asta cu postul, in rest despre mine... Eu sunt tobosarul. Ma numesc Robert. Ascult rock in general dar mai nou o dau cu ceva hip hop si punk rock. Detin instrument. Am terminat a8a anul acesta. Am ceva experienta in chestii legate de trupe. Oricine e interesat sa lase un mesaj aici. Gorillaz, AC\DC, Nirvana, AIR, Guns n Roses si lista continua Intrebari tot aici Edited July 2, 2013 by DeidaraXR1 1
eduard.alexandru Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ești cam mic, nu știi prea bine ce îți place și ce vrei. Sfatul meu e să te duci la Petran (la CCS), să vezi ce oameni mai găsești pe acolo și să te obișnuiești să repeți cu diverși instrumentiști și să te încadrezi cumva într-un colectiv. 2
DeidaraXR1 Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Sincer, nu prea il plac pe Petran. Am incercat mai demult sa fac o trupa cu niste colegi. Era la vrajeala sa mai omoram timpul si el avea pretentii cam mari... Oricum, multam pentru sfat. 1
eduard.alexandru Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Și cine crezi că îl place? Eu zic să te duci oricum, să înveți cum e să ai de a face cu diverși instrumentiști. Tot te vei alege cu ceva. Altceva nu ai ce face: poți să ai cea mai faină trupă, cât timp nu ai 18 ani nu te primește nimeni la un concert în afară de Petran.
Recommended Posts