necu' Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 (edited) Spre vanzare, bassul cumparat de mine de la colegul bottleneck slide (http://forums.rgc.ro...ssy-special-iv/) Cand l-am luat, bassul era intr-o stare destul de deplorabila din punct de vedere estetica. Avea cele mai groaznice corzi de bass pe care le-am vazut vreodata (vopsite de culoare portocaliu aprins) asa ca le-am aruncat si am decis / facut urmatoarele: - am fost cu el la un prieten lutier pentru a-i nivela freturile (avea niste mici probleme incepand cu fretul 11) - i-am curatat griful dupa cum reiese din poze - poate parea banal dar avand in vederea starea in care era griful, va asigur ca nu a fost deloc usor; (curatare si degresare completa urmate de tratament cu lemon oil); - am scos si curatat dozele, knoburile si pragusul; - am curatat si re-lipit toata partea electrica (poturile si legaturile catre doze) - drept consecinta nu mai fasaie cand schimbi volumul sau tonul; - i-am pus un set de corzi noi Fender Nickel Plated Steel Roundwound 45-105 http://guitarshop.ro...5-105_p893.html - am curatat husa si cureaua care erau intr-o stare avansata de jeg si imbaxeala de fum de tigara; L-am cumparat pentru ca demult mi-am dorit un bass ok in speranta ca ma voi apuca si de bass. Din pacate sau fericire, m-am decis ca nu pot investi acum intr-un cub de bass mai decent si am si asa destule cheltuieli pe cap si ar fi mai ok sa se bucure cineva de el decat sa stea degeaba la mine. Are split humbuckers pe el, drept consecinta fiind un sunet foarte precis si cu un atac mai mare dinspre medii/inalte (foarte asemenetor cu sunetul lui Flea). Nu se dezacordeaza si are un sustain foarte bun pentru un bass. De altfel, sunt o tona de review-uri pe net despre el. Am platit pe el 500 RON si avand in vedere cele de mai sus, cer 650 RON (bass + husa + curea), foarte usor negociabil. Nu accept schimburi. Se poate vedea / proba in Bucuresti (Zona Militari) Sergiu - 0741 072 398 Accept schimb cu oaresice pedale...Ibanez TS9 Edited June 25, 2013 by necu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
necu' Posted June 29, 2013 Author Share Posted June 29, 2013 Accept schimb cu Ibanez TS9.. SUS!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
necu' Posted July 1, 2013 Author Share Posted July 1, 2013 Mai accept schimb cu un microfon bun de inregistrat ampul de chitara (ex. Shure SM57)...UP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
necu' Posted July 30, 2013 Author Share Posted July 30, 2013 UP! 600 RON Link to comment Share on other sites More sharing options...
necu' Posted August 13, 2013 Author Share Posted August 13, 2013 Se poate sterge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts