tavisays Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 (edited) Salut. Azi am dat peste o problema. Nu stiu cum am umblat la cheita si am rupt coarda G/sol... Am ramas cu 3 corzi pe care mai pot canta unele melodii. Problema e ca nu stiu dimensiunile corzilor. Am un Squier Affinity Precision. Bassul l-am cumparat de la altcineva, corzile au fost schimbate de fostul propietar. Nu stiu cum as putea sa aflu ce corzi am, nu am nici macar un subler. Le am de vreo 3-4 ani, dar sunt aproape ca noi pentru ca am avut grija de ele. Va trebui sa fac si niste ajustari la griff probabil, desi nu am mai facut niciodata asta. Am mai citit pe net si am mai invatat ceva de acolo. As vrea sa cumpar si niste corzi bune, dar stiu ca sunt scumpe. As vrea sa risc si sa iau un set mai ieftin, cum ar fii Harley Benton Valuestrings. Sau daca ma poate ajuta cineva cu un set de corzi de care nu mai are nevoie, as aprecia mult gestul! Edited June 21, 2013 by tavisays Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 incearca pe xbass.ro , parca erau p-acolo niste insi care vroiau sa scape de niste seturi de corzi folosite Link to comment Share on other sites More sharing options...
stephanutz Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Lasa-mi un PM , am eu niste corzi pe acasa , mai vechi , care nu le mai folosesc , ti le dau daca te intereseaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts