mike56 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 prin alte tari vad ca exista diferite scoli si asa mai departe unde te iau de la zero si iti prezinta teorie muzicala pt chitara..de obicei "jazz guitar"..prin bucuresti aveti idee daca exista asa ceva?
gtrmike Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Scoala Populara de Arta sau cum se mai numeste acum, profesorii din liceele si scolile de muzica, studenti la Conservator sau alti muzicieni. Sau attach... Daca e nevoie de ceva mai avansat, putem vorbi pe privat. Victor-Giuleanu-Teoria-Muzicii.pdf
ohamoha Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Eu am o luna de cand merg la http://rockschool.ro/, si pana acum am folosit chitara doar ca suport pentru scris (dl. profesor Neuro e de vina). Si mi se pare foarte interesant. Scoala Populara de Arta sau cum se mai numeste acum, profesorii din liceele si scolile de muzica, studenti la Conservator sau alti muzicieni. Sau attach... Daca e nevoie de ceva mai avansat, putem vorbi pe privat. Merci fain pentru carte!
bandibalog Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Din cate stiu Alex Man, chitarist de jazz foarte bun, este masterand la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti la sectia Jazz din cadrul Facultatii de Compozitie, Muzicologie si Pedagogie Muzicala. Poate vei lua legatura cu el! 1
Stefan OPREA Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Predau compozitie&teoria muzicii. www.facebook.com/stefanoprea.official stefanopreamusic@yahoo.com
Recommended Posts