Doctor X Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Off topic: Eu o sa aleg mereu un set neck in defavoarea unui through. Corpul la un trough este din minim 3 bucati, adicai ai cel putin o lipitura in plus, iar eu am cautat mereu sa am o chitara din maxim doua bucati de lemn. Ma gandesc ca in timp, un set neck reactioneaza mult mai bine la schimbarile de temperatura si umiditate si ai posibilitatea sa il schimbi daca ai probleme cu el. Plus ca puti sa faci un set neck sa se simta la fel ca un neck through. Explorerul meu are set neck dar nu arata ca cel de la V100, este ''raschetat'' intr-o asa maniera incat arata si se simte ca celalat tip. Ce zici, o sa am probleme cu gatul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Ce zici, o sa am probleme cu gatul? Doar esti biker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Am parbriz înalt. Poate de la bere rece sa doară un pic. Ontopic: Zongora mea are 6 ani și gatul i-a fost reglat doar o data, foarte finuț. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts