vasile_palfi Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Buna tuturor, am cumparat recent un Korg AX3000G si folosesc un Fender Frontman 212R. Acest amplif. are incorporat un canal drive care , dupa parerea mea, suna excelent. Din pacate nu reusesc sa configurez un ton asemanator pe procesor. A reusit cineva sa obtina un asemenea drive? Daca da, puteti posta configurarea respectiva? Va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fore Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Salut.Pune amp-ul pe clean,inainte sa te-apuci sa-ti faci ton-uri din proc.Pentru ca nu o sa iasa mai nimica,daca conectezi proc-ul cu distors,si ti si amp-ul pe distors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasile_palfi Posted June 16, 2013 Author Share Posted June 16, 2013 Multumesc, nu intentionam asta. Intentia mea e sa nu mai folosesc drive-ul de pe amplif deloc in ideea ca in diverse locatii se canta pe sculele montate pe scena. Ideea e de a copia acel drive care mie mi se pare frumos. Categoric ca folosesc ampul pe clean. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts