www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trupa Tribut Iuliu Merca Cauta Vocal


crysy
 Share

Recommended Posts

Dupa cum am spus,trupa formata din; tobe,bass,chitara1,chitara2, cauta un vocal cu experienta pt. a atinge si alte segmente ale unor trupe autohtone dar si ale unor trupe Britanice binecunoscute. Pt. piesele lui ,IULIU MERCA avem basistul care incanta cu vocea sa,insa pt. piese intenationale ne trebuie un vocal care sa-i placa ceea ce va vedea,auzi si chiar a colabora cu ;;NOI''- probabil asa se va numi si trupa.

 

Doritorii trebuie sa aiba in vedere ca,pt. perioada urmatoare se trage tare la repetitii deoarece din partea fiecaruia exista potential pt.a canta si incanta zonele limitrofe ale Clujului' ; Apahida ,Jucu,Baciu,etc. Avem tot pt. a tine un concert,cu echipament propriu. Deasemeni trebuie avuta in vedere si media de varsta al actualei trupe; undeva la 48 ani.

De aceea va rog ca persoanele interesate de acest proiect,sa posede seriozitate maxima. Avem sala proprie unde ne desfasuram activitatea.,si cu atat mai mult exista potential maxim. Daca doritorii in afara de voce mai cunoaste si un alt instrument,;aici ma refer la chitara si(sau) clape cu atat mai bine,deci sunt prioritari. Avem in playlist ~27 piese ale lui ''IULIU MERCA'' scoase unu la unu, de unul din fondatorii SEMNAL''M''- TAVI POPOVICI- actualul Compania de sunet., deci...aveti cu cine lucra(colabora). Pt. mai multe detalii va rog,contactati telefonic; 0740.773.701 sau pe e-mail ; cristiantudor72@yahoo.com.

 

Va doresc viata lunga!

 

RESPECT!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.