Rothmans Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 (edited) Radu, 16 ani .BUCURESTI , caut trupa cu medie de varsta apropiata . Doresc ca trupa sa fie in formatie completa :chitara ,bass ,voce , etc !! ( Fara vocaliste ) Detin propriul echipament.( nu am pedala dubla ) De preferat sa existe si propria sala de repetitii. EXPERIENTA : 3 ani de tobe , 4 ,5 liveuri. Cer seriozitate si o oarecare experienta!! * Fara rock crestin!!** **Fara labareala la repetitii. Fara bautura/droguri . Fara pauze de tigara din 5 in 5 minute .Fara adus amici /gagici . Metoda de contact: PM sau nr de telefon : 0722798682 Edited June 9, 2013 by Radu.Sirbu 2
Rothmans Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 Scuze ca raspund asa de tarziu , dar am gasit trupa , deci se poate inchide Multumesc RGC!
theeldergods Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 incepuse sa imi placa anuntul....ce inseamna ,,fara rock crestin''?
decebal popescu Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Mai, aia cu rock crestin, hai ca m-am mai prins...dar cum e "fara labareala la repetitii"? La asta trebuia definitie, iti zic... Sa mor io de nu fac un anunt la fel, pare ca e de succes. 1
Rothmans Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 (edited) Am avut mai demult o cantare pe undeva si niste baieti simpatici m-au rugat daca pot sa ii acompaniez la tobe deoarece tobosarul lor nu poate veni. Am aceptat si m-am suit pe scena cu ei , da chitaristu 3 acorduri ma iau dupa ei ( cu chestii simple ) si incepe vocalul : ''De ai suparari in viata Iisus le va rezolva , le va rezolva indata ce il primesti in inima ta etc'' In momentu ala vroiam sa ma dau jos de pe scena dar am zis sa termin cacatul in care ma bagasem. Dupa care ce sa zic au ras amicii mei de mine 3 zile si 3 nopti . Asa ca prefer sa anunt inainte decat sa dezamagesc pe cineva. Nu am nimic cu crestinii devotati ( desi sunt ateu ) dar rockul crestin nu e ceva ce ma reprezinta. Fara labareala la repetitii : Adica nu intarziem juma de ora dupa care cantam 2 minute dupaia fumam o tigare , dupaia dam o bere , dupaia vorbim prin mesaje cu tovarasii / gagicile/ mamica etc., dupaia mai cantam 5 minute , dupaia mai fumam o tigare , dupaia piere chefu si plecam acasa . Am avut '' norocul '' sa dau de astfel de oameni. Eu in anunt am incercat sa fiu cat mai direct, sa isi faca omu o idee ce pot eu sa ii ofer , si ce ar trebui el sa imi ofere fara sa isi consume minutele degeaba . Am observat gramada de anunturi gen '' Gigi - cant la chitara vreau trupa - 0712345678 Edited June 28, 2013 by Radu.Sirbu
Recommended Posts