Squier Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 (edited) Fac curat in dulapul cu accesorii pentru chitara si am dat de o cutie cu pene pe care le-am incercat la un moment dat pana m-am decis ce pene sa folosesc. Asadar prezinta semne de uzura unele din ele,dar nici una nu este uzata mai mult de 10%. Dunlop Jazz III Nylon - 11 buc (2 din ele sunt maxgrip,una este carbon fiber, negre si rosii) - 13 lei Dunlop John Petrucci Ultex picks - 5 buc - 10 lei (asemanatoare jazz III, putin mai mari) Dunlop Tortex Hj (cele mov) - 7 buc - 10 lei. Dunlop Stubby III - sus in poza - 2mm - 9 buc - 11 lei Pene Medium diverse marci - 11 buc -11 lei Toate 50 Ron contact Pm, valabil pt cumparatori din Bucuresti, din cauza valorii relativ mici nu cred ca merita plata transportului prin curier ( nu lucrez sub nici o forma cu posta). Edited June 9, 2013 by Squier
ohamoha Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Pe Dunlop Stubby III le vreau eu. Tot eu am luat chorus-ul de la tine, asa ca putem face similar, adica le lasi la receptie si le iau eu de acolo. Merci.
Squier Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Domnilor le-am promis deja cuiva inainte sa mi lasati mesajele, daca nu se materializeaza vorbim
Blackthorn Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Eu vreau Dunlop Tortex Hj, daca nu le dai te rog sa ma anunti.
Recommended Posts