www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vintage Hagström Tube Amp - 1967

Recommended Posts

Guest CoolRock77
Posted

Pret: 1000

Stare: Uzura normala

Accept schimburi: Nu accept schimburi
Am hotarat sa incep sa mai vand din scule si voi incepe cu aceasta statie :

- Vintage Hagström tube amp - 1967

Starea amplificatorului este foarte buna avand in vedere vechimea ei. Modelul este cel fara tremolo..desii am vazut ca partea de cabluri si buton este existenta in interior. Am incercat sa fac pozele cat mai clare, dar daca cineva este interesat de aspectul estetic pot face si alte poze. Ca si sound...este exact sound-ul acelor ani '60-'70

Pt orice informatii va rog sa ma contactati. De trimis trimit doar cu curier , cumparatorul suportand costurile de transport.

-

post-26410-0-53380200-1370772922_thumb.jpg

post-26410-0-58843200-1370772930_thumb.jpg

post-26410-0-53197300-1370772937_thumb.jpg

Guest CoolRock77
Posted

O groaza de sunete in ani 60 si 70,multe care sunt sigur ca nu pot fi reproduse de acest amp.

Cati wati?Ce difuzor(inchi?putere?vechime?firma?)De care lampi(cate?ce model?starea lor?)Poze cu interiorul?

Iubesc anunturile de genul.

Cred ca era mai simplu decat sa scri atat sa dai un simplu search pe google daca chiar erai interesat de produs...fff simplu

Let me google that for you :

- url

- url

-url

- Difuzor : 16Ohms Sinus 1510

Posted (edited)

Asadar, conform surselor:

Hagström 310

Also a small 6 watts combo.

But this amp use a ECLL-800, a tripple tube with two output pentodes and one triode.

Deci un amp fara cine stie ce controale, de doar 6W, care necesita o "toaleta" generala (condensatori potentiometre, curatarea contactelor, etc). Plus un dif batran.

Edited by Dooku
Guest CoolRock77
Posted (edited)

Asadar, conform surselor:

Hagström 310

Also a small 6 watts combo. - adica mai este si o varinata de 6W daca te uitai in poze scrie clar 10W

But this amp use a ECLL-800, a tripple tube with two output pentodes and one triode.

Deci un amp fara cine stie ce controale, de doar 6W, care necesita o "toaleta" generala (condensatori potentiometre, curatarea contactelor, etc). Plus un dif batran.

Unu mai carcotas ca altu ....

Daca erai putin atent vedeai ca este de 10W iar pozele sunt destul de concludente ca sa-ti dai seama ce controale are sau nu are.

Inainte cest site chiar era simpatic si primitor, dar ca orice minune de la noi din tara nu dureaza prea mult :nay:

Edited by CoolRock77
Guest CoolRock77
Posted

pretul ? 1000 de ce ( euro, lei)

nu suntem rautaciosi dar da cat mai multe informatii

cand am postat anuntul era selectat ca si moneda RON.

Pretul este - 1000RON

Posted

e interesul tau ,dai destule informatii,ai sanse ,faci pe suparatul nu vinzi amplificatorul. cu sau fara tine ramane siteul simpatic si primitor pentru multi,daca ai si idei constructive pe viitor,te primim cu drag,poate ai confundat cu OKAzii,sau alt site de vanzari,vezi ca suntem o comunitate de chitaristi nu bijnitari,mai vindem/schimbam cate ceva,dar nu aceasta activitate e pe primul loc

Guest CoolRock77
Posted

e interesul tau ,dai destule informatii,ai sanse ,faci pe suparatul nu vinzi amplificatorul. cu sau fara tine ramane siteul simpatic si primitor pentru multi,daca ai si idei constructive pe viitor,te primim cu drag,poate ai confundat cu OKAzii,sau alt site de vanzari,vezi ca suntem o comunitate de chitaristi nu bijnitari,mai vindem/schimbam cate ceva,dar nu aceasta activitate e pe primul loc

Stai lin ca nu sunt nou pe aici. doar ca nu-mi merge vechiul cont.

Daca mai doriti si alte informatii va stau la dispozitie.

Posted (edited)

Sorry man, nu am avut nici o intentie de a fi carcotas. Dimpotriva, sper sa vinzi cat mai repede ampul. Eram insa nelamurit de lipsa de informatii, de altfel necesare si de bun simt. Pretul am presupus si eu ca a fi in lei, insa m-a nedumerit prezentarea. Nu am sa comentez cuantumul pretului, este strict treaba ta cu cat vrei sa il dai, insa poate fi de ajutor sa-ti amintesc ca sunt ampuri aici pe site, in jur de 18W full lampa, lucrate manual, cu componente atent verificate, lampi noi, mai multe controale, etc., care costa considerabil sub pretul cerut de tine. So, nu trebuie sa iei chiar toate comentariile ca fiind rau-voitoare.

Bafta maxima si spor la vanzare.

P.S. - Iar modelul tau este chiar cel cu tremolo, din moment ce pe masca este prezent potentiometrul de tremolo. Asta inseamna ca nu mai exista, sau nu mai este activ circuitul in interior, nu ca ar fi alt model. Altfel la ce ar folosi un buton "mort"? Nu esti de acord?

Edited by Dooku
Guest CoolRock77
Posted

Sorry man, nu am avut nici o intentie de a fi carcotas. Dimpotriva, sper sa vinzi cat mai repede ampul. Eram insa nelamurit de lipsa de informatii, de altfel necesare si de bun simt. Pretul am presupus si eu ca a fi in lei, insa m-a nedumerit prezentarea. Nu am sa comentez cuantumul pretului, este strict treaba ta cu cat vrei sa il dai, insa poate fi de ajutor sa-ti amintesc ca sunt ampuri aici pe site, in jur de 18W full lampa, lucrate manual, cu componente atent verificate, lampi noi, mai multe controale, etc., care costa considerabil sub pretul cerut de tine. So, nu trebuie sa iei chiar toate comentariile ca fiind rau-voitoare.

Bafta maxima si spor la vanzare.

Ok. Ms

Guest CoolRock77
Posted

Pt cei interesati si cateva poze cu acest amp.

msg-26410-0-67880900-1370877503_thumb.jpg

msg-26410-0-66904700-1370877502_thumb.jpg

msg-26410-0-62417800-1370877501_thumb.jpg

msg-26410-0-65376500-1370877500_thumb.jpg

msg-26410-0-65529100-1370877499_thumb.jpg

msg-26410-0-51873700-1370877496_thumb.jpg

msg-26410-0-79190800-1370877497_thumb.jpg

msg-26410-0-83651100-1370877498_thumb.jpg