DraculVaDomni Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Pret: 250 RON Localitate: Sighisoara Contact: Chaos_AD_2007 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburiVand / Schimb pedala de distors Boss Heavy Metal HM-2. Pedala este intr-o stare foarte buna, folosita de 2 ori maxim. O dau fiindca nu o folosesc si e pacat de ea sa stea aiurea. Prefer un schimb pe o chitara electrica Squier Bullet Strat, dar prefer si bani. Contact - YM - Chaos_AD_2007 - sau pe forum, intru zilnic pana dau pedala.
Les Paul 1960 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Bai si nu am bani, ocazie foarte rara............pedala mea preferata. 1
DraculVaDomni Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Te cred, daca nu as avea nevoie de o chitara / bani, nu as da-o...
DraculVaDomni Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Chiar nu intereseaza pe nimeni pedala ? 150 ultimul pret. daca nu, sta bine in biblioteca
Les Paul 1960 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Serios acum, nu da pedala la asa pret, o sa regreti, deja devine pedala de colectie. Tui mama masii cum se intampla ca nu am bani, ca o luam eu la 250 ron cu cea mai mare placere.
Recommended Posts