deke2008 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Pret: 1070 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0756 656 419 sau PM Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburiVand amplificator de chitara VOX AC 15 VR, nou nout, cu acte, in garantie, cumparat in luna aprilie. Amplificatorul nu a fost folosit decat in casa de cateva ori. Nu mai am cutia de carton intrucat era prea mare si imi ocupa loc. Amplificatorul este impecabil, are 3 canale, clean, overdrive 1 si overdrive 2(pentru solo), este echipat cu difuzor Celestion, si preampul este pe lampa, fiind un amplificator hibrid. Mai multe detalii gasiti urmand link-ul de mai jos. Pret 1070 RON. Sunt interesat si de eventuale schimburi plus diferenta. http://www.mcmusic.ro/chitare/amplificatoare/vox-ac15vr-amplificator-chit-ac15vr.html
deke2008 Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 UP! Statia e noua cu acte, sta cuminte, ferita de praf, asteapta fericitul cumparator. Iata si o scurta inregistrare, unde am folosit amp-ul VOX AC15VT, o chitara fender standard strat si o pedala de overdrive. Statia este preluata cu un microfon shure sm57.
deke2008 Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 S-a vandut, topicul se poate inchide, multumesc RGC.
Recommended Posts