www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

deke2008

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by deke2008

  1. https://forums.rgc.ro/topic/110518-rack-case-pentru-efecte-de-chitara-sau-voce/
  2. Pret: 350 RON Localitate: Bucuresti Contact: P.M. Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând rack case pentru efecte de chitară sau voce. Rack-ul este aproape nou, este foarte ușor si rezistent. Este de 4 unități înălțime, are șină pentru două unități și un sertar mobil pentru pedale de chitară, care ocupă alte două unitați. Adâncimea (fără capace) este de 25cm. Pentru îintrebări contactați-mă pe privat.
  3. Pret: 270 Eur Localitate: Bucuresti Contact: P.M. Link producator: www.youtube.com/watch?v=wIbarTPNJkg Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand preamp de chitara pe lampi T-Rex Spin Doctor. Starea functionala este perfecta, estetic prezinta foarte mici urme de uzura care se vad si in poze. A fost foarte bine ingrijit, tinut numai in pedalboard. Este controlabil MIDI, are butoane motorizate, output normal sau cu simulator de speaker cabinet pentru atunci cand se conecteaza direct in linie, in mixer, studio etc. Gasiti pe Google toate informatiile de care aveti nevoie. Accept si schimburi, dar prioritari sunt banii. Astept oferte. Bafta! http://www.soundonsound.com/sos/jul10/articles/trexspindoctor.htm
  4. Vând Tc Electronic G-System Red Limited Edition, (s-au fabricat doar 300 de bucăți) in stare perfectă de functionare si in stare estetica foarte bună. Efectul se vinde impreuna cu hard case-ul construit special pentru el, cutia originala plus manual, cu doua pedale Boss FV-500H, una de volum si una de expresie si cu un TC Electronic NOVA Drive (care nu apare in poze), cu cablul midi aferent. Pe Google găsiți toate informațiile de care aveți nevoie. Pentru alte detalii contactati-mă pe privat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.