Jancsy.Danko Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 ma poate ajuta cineva cu un wiring pentru modelul asta de switch(5 way)...am tot cautat diagrame si nu am gasit nimic ... configuratia dozelor e HSH cu un volum si un ton, initial era cu 1 vol si 2 ton Multumesc anticipat!!!
George M. Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 (edited) Cum sa nu gasesti, dar in ce galaxie traim? Edited June 2, 2013 by George M.
Jancsy.Danko Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 si ti se pare cumva ca seamana switchul ala cu ce ai postat tu?... asa am gasit si eu...
George M. Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Da, mi se pare ca seamana! Are alta forma, dar principiul este acelasi.
Jancsy.Danko Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 stiu ca principiul e acelasi..nu inteleg unde vin firele de la doze si poturi lipite .....daca era ca cel pus de tine ma descurcam... imi poti arata te rog cum vine numerotarea la al meu
red man Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Pai iti arata in prima poza postata de tine cum vine. In pozitia cum e fotografiat e cuplat F urmatoarea spre stanga e F cu E pe mijloc E urmeaza E cu D apoi D. A cu F,B cu E si C cu D.
Jancsy.Danko Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 A+F -> 1 B+E -> 2 C+D -> 3 G -> 0 nu e greu ... Multumesc Otringal pentru raspuns , scurt si la obiect
Recommended Posts