SabinM Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 (edited) Caut o trupa decenta care canta aproape orice stil de muzica (excluse hardcore punk si metale). Rigul meu este urmatorul: Chitara Squier Affinity Telecaster, pedala distors Boss DS-1 si Dunlop Crybaby Wah. Contactati-ma pe mail: UFO_Pwnz@hotmail.com Ca sa stiti exct cat de prost cant: http://soundcloud.com/ufhoe-1 (Coverul de la Lenny Kravitz nu are backing trackul pe fundal dintr-un anumit motiv.) Mersi anticipat. Edited May 30, 2013 by SabinM
rgcforum Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Ti-am dat un e-mail. N-ai raspuns nimic. Macar sa stiu daca ti-a ajuns mesajul...
Stefan OPREA Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Trupa nou infiintata cu componenta tanara si cu piese proprii, cautam chitarist cu urmatoarele caracteristici: - sa poata face mici solo-uri (nu ne intereseaza mega-riffuri sau shredderi) - sa fie a doua chitara, nici Rhytm nici Lead : sa cante contra melodii, arpegii cu delay, chestii de coloratura (exista chitara ritmica) - sa aiba disponibilitatea de cel putin doua repetitii pe saptamana - sa aiba disponibilitatea ca proiectul sa aiba intientate inaintea altor proiecte profesionale sau personale - sa aiba echipament profesionist - sa cunoasca si sa poata executa la cerere diverse melodii/riffuri in urmatoarele stiluri dfe muzica (piesele compuse sunt in stiluri diferite) : pop/funk/alternative/reggae ; stilurile sunt trecute ca idee;)
decebal popescu Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 UP pentru un baiat serios si un chitarist tanar, dar talentat.
killer24 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Salutare...am avea nevoie de un al doilea chitarist pentru trupa noastra...da-mi un semn daca te intereseaza ceva in zona hard-rock/glam... 0721857626
Recommended Posts