metallhead Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Trupa Rage of the hatred(Voce si tobe) cauta instrumentisti!! Avem nevoie de voce feminina, 2 chitaristi si un bassist !! Stilul trupei este de Alternativ Rock. Avem nevoie de oameni care "stiu sa tina cateva ritmuri si chitarile in mana" !! Conditii: -sa fie din BUCURESTI -sa aiba o varsta de 15,16,17,18 ani -sa aiba instrument -chitaristii sa stie sa cante in Drop B, Drop C -sa fie deschis financiar pentru plata repetitiilor ( banii ii impartim ) -si sa fie de treaba(lucru esential) Avem si melodii proprii acustice dar si pagina de facebook. Pagina de facebook- https://www.facebook.com/RageOfTheHatred?ref=hl Shining Star- hank you for the paradise - ontact: cheerful.darkness@yahoo.com
Florin1981 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Salut , mi-a atras atentie anuntul tau , eu cant la chitara, am cantat o vreme intr-o trupa tot de alternative, dupa care am facut o pauza, m-ar interesa daca deja aveti sala etc sau sunteti inca la stadiul de formare a trupei ? da mi un telefon eventual : 0721 302 402 Ca idee as avea si un basist cu care vorbisem zilele trecute si care ar fi pe acelasi stil de alternativ,omul se pricepe si cred ca s-ar baga si el , astept un raspuns de la tine
metallhead Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 Trupa Rage of the hatred(Voce si tobe) cauta instrumentisti!! Avem nevoie de voce feminina, 2 chitaristi si un bassist !! Stilul trupei este de Alternativ Rock. Avem nevoie de oameni care "stiu sa tina cateva ritmuri si chitarile in mana" !! Conditii: -sa fie din BUCURESTI -sa aiba o varsta de 15,16,17,18 ani -sa aiba instrument -chitaristii sa stie sa cante in Drop B, Drop C -sa fie deschis financiar pentru plata repetitiilor ( banii ii impartim ) -si sa fie de treaba(lucru esential) Avem si melodii proprii acustice dar si pagina de facebook. Pagina de facebook- https://www.facebook...heHatred?ref=hl Shining Star- hank you for the paradise - ontact: apropo2012@hotmail.com Va rog email-urile sa le trimiteti pe apropo2012@hotmail.com si nu pe cea specificata mai sus!
Recommended Posts