www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

S-A Dat Startul Inscrierilor Pentru Imagine Romania!


Guest EliteArtClubUNESCO
 Share

Recommended Posts

Guest EliteArtClubUNESCO

S-a dat startul inscrierilor pentru Imagine Romania!

Inscrierile se fac online, pe www.imaginefestival.ro, pana pe 15 Iunie 2013!

 

 

„Ai indraznit” sa te visezi cantand pe o scena adevarata, in fata a sute de oameni, alaturi de profesionisti din domeniu si artisti consacrati ? Imagine Romania iti da sansa de a-ti indeplini visul, fara sa trebuiasca sa platesti taxe de inscriere sau sa inregistrezi materiale audio intr-un studio profesional! Tot ceea ce conteaza este sa stii si sa iti placa sa canti, sa ai carisma, sa iti doresti sa cunosti si alti oameni ca tine, sa inveti de la artisti cu experienta si de ce nu, sa stii sa combini cat mai multe genuri muzicale! Pentru ca Imagine apreciaza originalitatea, spontaneitatea si curajul!

 

De ce sa te inscrii la Imagine?

 

Daca toate beneficiile de mai sus nu te-au convins, adugam faptul ca anual, castigatorii primelor trei locuri sunt premiati cu participari la festivalurile Imagine din strainatate, locul intai calificandu-se in finala internationala Imagine. Anul acesta trupa Wilder va reprezenta Romania la festivalul Imagine din Norvegia, editia internationala.

 

Imagine si 3M Romania promoveaza campania SAFE SOUND

 

Initiata anul trecut, campania Safe Sound se adreseaza atat tinerilor, cat si parintilor, si informeaza asupra pericolele expunerii timpanului la sunete mai puternice de 90 db, care pot avea urmari ireversibile. In puburi, cluburi sau la concerte, cu totii de ne bucuram de muzica preferata, dar este important sa cunoastem pericolele la care ne expunem si mai ales metodele prin care le putem preveni. O metoda la care au optat multi tineri melomani din tarile nordice este folosirea antifoanelor interne sau externe, de unica folosinta sau personalizate care protejeaza timpanul, fara a afecta claritatea sunetului. Atfel 3M Romania va oferi spectatorilor festivalului Imagine antifoane intrene si informatii referitoatoare la modalitatile de protejare impotriva zgomotelor puternice care pot afectia iremediabil timpanul.

 

 

Festivalul Imagine Romania 2013 este organizat de Jeunesses Musicales Romania si Elite Art Club UNESCO cu finantarea acordata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a municipiului Sibiu. Imagine este un proiect al Jeunesses Musicales International, cea mai veche si mare retea de organizatii nonguvernamentale din lume care lucreaza cu si pentru tineri muzicieni.

 

Pentru mai multe informatii, ne puteti scrie pe office@imaginefestival.ro

post-20631-0-13030800-1369123236_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mai sunt niste cerintze,de care nu se vorbeste in postul de mai sus.

 

Conditii de participare:

- Varsta cuprinsa intre 12 si 20 de ani in 2013

- Numarul maxim de membri al grupului este de 8 persoane

- Acceptarea codului etic Jeunesses Musicales

 

Multa bafta celor care urmeaza sa se inscrie ;)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.