Errre Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 (edited) Salut, Suntem o formatie activa de heavy metal din Bucuresti. In decembrie 2012 am inceput sa concertam prin diferite cluburi (Fabrica, Private Hell, Stuff Vama Veche, Iron City etc.). Avem si 3 piese inregistrate in studio. Cautam un al 2-lea chitarist pentru a reintregi trupa dupa plecarea unui membru. Cerinte: - sa fie serios - facem 2 repetitii pe saptamana (joi si sambata). Avem pretentia sa fie prezent la ambele - sa aiba propriile scule (chitara + amp) - varsta peste 20 de ani - sa ii placa ce cantam Avem sala de repetitii (inchiriata), in principiu fara limita de timp. Repetitiile noastre dureaza in jur de 3h. Dupa integrarea noului chitarist, o sa avem destul de multe concerte in Bucuresti, posibil si prin tara. Mai multe detalii gasiti pe pagina noastra de Facebook: http://www.facebook.com/RisingFeud Contact: 0735.180.575 - Adrian 0721.774.506 - Alex Inregistrari: Edited May 18, 2013 by Errre 2
Florin1981 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 (edited) Salut, am scultat si cele doua piese ale voastre , suna bine, intradevar nu este chiar stilul de muzica pe care il abordez dar dupa cum ziceam sunt deschis si ascult si heavy metal chiar spre hardcore , pai voi unde repetati unde aveti sala ? Oricum mi se pare interesanta propunerea si chiar as vrea eventual sa ne intalnim Edited May 20, 2013 by Florin1981
Errre Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Salut, Sala este pe calea Plevnei exact vizavi de spitalul militar. 1 statie cu orice troleu de la gara de nord de la coloane.
Stefan OPREA Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Abilitati decente de ritmica plus backing vocals. Interested?..
Recommended Posts