Guest kyuslauten Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Pret: 1 RON Localitate: Timisoara Contact: caiush2006[a]yahoo.com sau pm Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburiIn poze se vede ce lampi sunt. Nu sunt noi, sunt folosite insa unele sunt folosite foarte putin. Vreau sa schimb toate lampile astea pe ceva efect de chitara. Exclus OD sau DIST. Ma intereseaza efecte de modulatie. Lista: - 6L6 GC Bugera x 4, matched quartet - 12AX7 C Bugera x 3 - 12AX7 B Bugera - no label x 3 (cine se pricepe le poate recunoaste dupa forma) - GK13? - EF80 Tesla - ECC83 JJ x 3 (stare foarte buna) (cutii originale) - 12AX7 Electro Harmonix Total: 17 tuburi Nu vreau sa le dau separat. Vreau doar schimb cu ce am spus mai sus
Guest kyuslauten Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Carl Martin Classic Chorus? In Timisoara. Nu folosesc chorus.Trebuie sa precizez: am nevoie de un reverb, daca e ceva fain, dau si diferenta.
Guest kyuslauten Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Pret: 1 RON Localitate: Timisoara Contact: caiush2006[a]yahoo.com sau pm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi In poze se vede ce lampi sunt. Nu sunt noi, sunt folosite insa unele sunt folosite foarte putin. Vreau sa schimb toate lampile astea pe ceva efect de chitara. Exclus OD sau DIST. Ma intereseaza efecte de modulatie. Lista: - 6L6 GC Bugera x 4, matched quartet - 12AX7 C Bugera x 3 - 12AX7 B Bugera - no label x 3 (cine se pricepe le poate recunoaste dupa forma) - GK13? - EF80 Tesla - ECC83 JJ x 3 (stare foarte buna) (cutii originale) - 12AX7 Electro Harmonix Total: 17 tuburi Nu vreau sa le dau separat. Vreau doar schimb cu ce am spus mai sus http://www.thomann.de/ro/bugera_12ax7b.htmhttp://www.amazon.com/Bugera-6l6GC-4-Hand-Selected-Pentodes-Consists/dp/B002GHC04Y 4 tuburi 12ax7 bugera = 36 euro 4 tuburi 6L6 GC Bugera = 54 euro 3 tuburi JJ ecc83 = 27 euro 1 tub 12ax7 EHX = 10 euro total = 127 euro
Guest kyuslauten Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Pret: 1 RON Localitate: Timisoara Contact: caiush2006[a]yahoo.com sau pm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi In poze se vede ce lampi sunt. Nu sunt noi, sunt folosite insa unele sunt folosite foarte putin. Vreau sa schimb toate lampile astea pe ceva efect de chitara. Exclus OD sau DIST. Ma intereseaza efecte de modulatie. Lista: - 6L6 GC Bugera x 4, matched quartet - 12AX7 C Bugera x 3 - 12AX7 B Bugera - no label x 3 (cine se pricepe le poate recunoaste dupa forma) - GK13? - EF80 Tesla - ECC83 JJ x 3 (stare foarte buna) (cutii originale) - 12AX7 Electro Harmonix Total: 17 tuburi Nu vreau sa le dau separat. Vreau doar schimb cu ce am spus mai sus Toate se vand cu 200 ron
Guest kyuslauten Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Luni dimineata setul de lampi pleaca spre noul proprietar. Topicul se poate inchide. Multumesc RGC.
Recommended Posts