Guest CrazyGuitar Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Salutare, Sunt din Bucuresti si caut instrumentisti pentru un proiect. Am atasat mai jos o inregistrare fara voce. Nu e cine stie ce dar poate va dati seama cam unde bat. Cei interesati ma pot suna la 0742285999 broken heart.mp3
reborn579 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 piesa ta seamana un pic cu klaus schulze. [http://www.youtube.com/watch?v=eMFRHKP_wsg] cel putin inceputul. incearca sa folosesti un compresor ca sa faci sunetul mai puternic, iar la sfarsit e bine sa compari cu alte piese, pt ca piesa ta se aude foarte incet. succes oricum cu proiectul tau!
Guest CrazyGuitar Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 merci, Nu vad prea multa asemanare intre cele 2...poate doar sequencerul de pe fundal.... M-am apucat recent sa inteleg masteringul in cubase5 si inca imi scapa niste lucruri....e facut in mare parte cu intrumente midi si doar chitarile le-am tras la repezeala pentru ca m-am cam saturat sa cant singur si as vrea sa gasesc niste baieti/fete care au chef de treaba. Si cand spun treaba ma refer si la faptul ca e destul de solicitant acest gen pentru fiecare instrumentist. Astept si alte pareri....sugestii....reclamatii....topoare in cap...etc...multzam
Xtazy Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Asta e o reinterpretare a piesei Broken Heart de la White Lion ? Soloul e la fel, daca mi-l amintesc bine...
Recommended Posts