katurev Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 felicitari, ar trebui sa fi mandru. N-am avut norocul ca tata sa fie pasionat de chitara, desi este rocker mare ). Inca odata felicitari pentru tatal tau. Sper ca si tu canti cel putin la fel de bine.
Deagu Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Sper ca si tu canti cel putin la fel de bine. eh, pe bas, cand am timp. deocamdata eu sant cu altele.. mersi.
Deagu Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 (edited) USL-ul pupa-l-as http://www.trilulilu...noaia-alexandru Mosu-i mos dar tot iubeste- Mamaliga se lipeste Intinde mana la baba- Este supla, mai mult slaba Nu e vorba ca e slaba- Manipularea e oarba De-a lungul, pana-n calcai O cauta de cucui- Degeaba! Ce sa faci neica Ioane Ca nu poti iubi de foame- La cascaval, la ciolanas: USL-ul, pupa-l-as! Degeaba te dai in fente, Te-a lovit in dividende Bugetele sant secate Au fost greu impozitate Nu te-ai dus si ai votat Uninominalizat?! Totul este prelevat Din cutia cu rahat. Edited October 20, 2013 by Deagu
Recommended Posts