Dragos_007 Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Nu am gasit nicaieri semnificatia notelor din foto de la postul #29 Multumesc mult. John Petrecce, manualul pdf este super!!!. Acum, am alta rugaminte: cum cant notele insemnate cu rosu, din poza de mai jos?
John Petrecce Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 In foaia ta ai partitura pe doua voci. Practic in ce ai insemnat cu rosu ai exact aceeasi nota (ca inaltime) dar se noteaza asa ca altfel s'ar confunda - nu s'ar sti ca sunt "2 voci". Deci practic tu canti sa zicem notele cu codita in sus, si altcineva nota (aceeasi) cu codita in jos (cineva iti dubleaza nota)
Guest kyuslauten Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 (edited) Multumesc mult. John Petrecce, manualul pdf este super!!!. Acum, am alta rugaminte: cum cant notele insemnate cu rosu, din poza de mai jos? Astea sunt piese din metoda lui Matteo Carcassi (a nu se confunda cu Carcass).La inceputul manualului ai detalii legate de teoria muzicala. Nu e bine sa sari peste etape. Daca nu ai toata metoda, iti recomand sa-ti faci rost de ea (chiar si o copie) pentru a vedea partea teoretica. Succes. Edited May 28, 2013 by kyuslauten
Recommended Posts