Alex Igor Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Trupa thrash-metal cautam bassist cu experienta, care sa detina instrument si amplificare proprie si sa aiba disponibilitatea de a repeta de 2-3 ori pe saptamana. Cautam un nou coleg care sa fie stabil, corect, bun instrumentist, sa aiba capacitatea de a invata rapid piesele si sa-si doreasca sa faca parte dintr-un proiect serios pe termen indelungat. Contact: 0756.196.221 (Alex) sau 0767.494.291 (Alex).
Guest Bastardu Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 (edited) Cum adica "Iar?". Nu am mai vazut alte posturi in care Neisseria cauta bassist . Edited April 22, 2013 by Bastardu
Guest Madara Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 (edited) Hey-hey! Da, s-au schimbat cativa membri, dar totul spre bine . Ne asteapta cateva proiecte serioase in vara , respectiv toamna, deja planificate, exceptand cele din 'zona'. Avem destule concerte la activ, cum s-ar zice, un CV bun Ne trebuie cineva serios, sa aiba timp de sala, sculele necesare si o atitudine rock! ) De mentionat...sa prinda repede! Ioana, e normal sa se schimbe oamenii din trupa cand nu sunt deschisi, nu-si asuma nici o responsabilitate sau nu tin pasul ! Oricum, sper sa iti placa trupa finita Edited April 22, 2013 by Madara
ioanacom Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Aoleu, da n-am zis nimic de rau, stiu si eu cum e... Doar ma miram 1
Guest Madara Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 (edited) https://www.facebook.com/NeisseriaRo Edited April 26, 2013 by Madara
Recommended Posts