Guest Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 (edited) ªtiți ceva despre aceastã marcã de chitare? Am gãsit-o pe Okazii ºi sunt curios ce proveniențã are. Edited April 20, 2013 by Guest
Deenman Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 (edited) Perioada 1960-1970 maxim , am avut Cimar-ul , are exact acelasi tip de bridge, tailpiece, switch , poturi . Cauta pe ebay SG Teisco Japan , Cimar , sau ceva de genul . Daca nu e facuta in Japonia in mod cert e din aceasi perioada , pt ca se foloseau exact acelasi tip de componente. Sa verifici corpul , majoritatea modelelor ieftine sunt facut din placaj stratificat cu lemn. Apropo , logo-ul il aplicau de obicei in functie de zona unde vindeau chitarile , o sa vezi exact aceasi chitara sub alte logo-uri. Edited April 20, 2013 by Jig
hemmy Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 e japoneza de prin 70 produsa de teisco sekova kent kay harmony electra am probat una e din placaj taste scunde si subtiri, e nevoie de ceva munca sa o faci cantabila, dar nu suna rau da un search teisco sg 1
Guest Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Vă mulţumesc pentru răspunsuri! PS: Cine este interesat o găseşte pe Okazii.ro
Deenman Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Pretul este cat se poate de corect , daca gatul este acceptabil si nu falseaza in ultimul hal (atentie se poate regla foarte putin intonatia - nu dispune de reglaj pe fiecare coarda) bara de metal pe care stau corzile e prinsa in 2 locuri si se poate misca milimetric. I-ar trebui schimbati potentiometri si mufa jack ( asta nu obligatoriu) insa daca sunt cei originali , ai mei fasaiau tare). Modelul ala de doze daca bine-mi amintesc nu este prea laudat deloc, e printre cele mai slabe . 1
baltazar181 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 da da nu inteleg atunci de ce se merita cumparat? ca e vechi?
Recommended Posts