CernoBill Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Pret: 80 RON Localitate: Brasov Contact: 0735929171 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburiVand un pedalboard home made, care poate suporta foarte lejer in jur de 10 pedale de dimensiuni standard. Candva, avea un fel de alimentare, tot artizanala, care nu functiona foarte bine, asa ca am scapat de ea si am refolosit transformatoarele. In rest, e in stare foarte buna. Nu l-am prea folosit pentru ca am renuntat la cateva pedale si e prea mare, nu ar avea rost sa car asa ceva aiurea. Pret: 80 lei + livrare. La schimb, m-ar interesa un overdrive ieftin, de preferat vreun soi de tube screamer cum ar fi Bad Monkey, Boss SD-1, sau chiar un TS7. Astept oferte
CernoBill Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 pana saptamana viitoare sunt in vacanta. ma gasiti la 0735929171, in cazul in care sunteti interesati careva...
CernoBill Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 scump...? mai discutam... un transport, o combinatie, o maslina, ceva...sa fie bine
Recommended Posts