Guest McAsyl Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Stie cineva ceva despre chitarile Barclay? Pe net am gasit ca erau facute de catre Harmony intre 1930 - 1975. Daca stiti si altceva astept raspunsuri.
hemmy Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 da si tu mai multe detalii despre ce te intereseaza ai una si nu stii mare lucru despre ea, pune poze,ai vazut una si vrei sa o cumperi dar nu stii daca e buna, eu prin 90 am vazut un barclay strat nou la vanzare in magazinul central la articole sportive si era identic cu un reghin ce l-am reparat mai demult
cookieznvodka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Am avut una, nu era rea, partea electronica era cam varza...pacat ca era prea veche, daca vrei sa iti iei una iti sugerez sa o incerci inainte.
Guest McAsyl Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 vreau sa stiu daca is bune de ceva .. am vazut una si m-ar interesa
fore Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 arata-ne si noua,si-ti zicem exact ce credem despre aceea.sunt unele chitari vechi care suna EXTREM de bine.:)acuma,depinde de ce-ai vazut si tu.
Recommended Posts