Guest fir3angel Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 (edited) a auzit cineva de aceasta marca ,model de chitara? chitara am vazut-o in Iasi ,la un magazin de pe Sf Lazar....acolo au numai instrumente reci.... contrabasuri,viori,chitari clasice,acustice,o pianina parka...etc....nush dc dar vazand ca e magazin specializat numai pe instrumente de acest tip...imi insipra incredere incat sa cumpar de acolo...sau poate ma insel eu ....need help guys Edited October 6, 2006 by fir3angel
George M. Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 a auzit cineva de aceasta marca ,model de chitara? chitara am vazut-o in Iasi ,la un magazin de pe Sf Lazar....acolo au numai instrumente reci.... contrabasuri,viori,chitari clasice,acustice,o pianina parka...etc....nush dc dar vazand ca e magazin specializat numai pe instrumente de acest tip...imi insipra incredere incat sa cumpar de acolo...sau poate ma insel eu ....need help guys cunosc magazinul am vazut ca cei de akolo nu prea se rup in doua cu instrumente electrice te sfatuiesc sa te duci la Muzica pe str Uzinei (aproape de gara), sau la Prosound (in spate la Guliver pe Stefan cel Mare )...au o oferta mai vasta
Guest fir3angel Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 ca tot veni vorba de chitari acustice....ink o intrebare a luat/incercat cineva chitari acustice de la grossman?....cum vi s-au parut
EADGBE Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Sincer si cu cel mai mare dragul te indrept spre magazinul Pro Sound, care este langa parcul guliver, si sa intrebi de o acustica sau o electrica ce vrei tu...au chitari destul de bune si ieftine si mai fac si comenzi de pe diverse siteuri, bineinteles ofera si garantie...
Recommended Posts