Guest Alex Cinsutesapte Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Pret: 1100 Localitate: Arad Contact: alexandrusabau@ymail.com Link producator: http://www.zzounds.com/item--SOOF507S1 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburiSalut ! Imi vand setul de acustice fiindca am vecini noi si vreau sa-mi cumpar electronice. Tobele au fost reconditionate, au fost desfacute si a fost tratat lemnul. Setul este compus din : Premiera 14" Tom-uri 8", 10", 12", 13", Floor Toms (Cazane) - 14", 16" Toba mare 22" Fete Remo Weatherking pe toba mare, si tom-urile de 8", 10", 14". Premiera are nevoie de o alta fata. Setul include stativ premiera nou si scaun. Pret 1100 ron usor negociabil. Tobele se pot proba in Arad daca e cineva interesat. Poze -----------> http://jalbum.net/en...r/album/1328729 Va rog sa-mi spuneti daca nu puteti accesa albumul si o sa repostez pozele. Orice intrebari aici pe forum sau la adresa de e-mail alexandrusabau@ymail.com Sunt dispus si la schimburi cu set electronic + diferenta.
Freedaydrum Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Salut din Constanta! Daca inteleg bine, in banii astia intra setul shell plus stativ premier si scaun. Poti sa imi spui ce sistem de prindere au tom-urile si daca intra in pret? Multumesc si spor la vanzare!
Guest Alex Cinsutesapte Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 (edited) http://jalbum.net/en...r/album/1328943 Acesta e sistemul de prindere al tom-urilor. Te rog sa ignori stratul de praf care s-a depus cat timp nu l-am folosit. Doua tom-uri sunt pe toba mare, iar doua pe un stativ separat. Si da, este inclus in pret. Pot sa spun ca, acordat cum trebuie, am reusit sa-l fac sa sune la fel de bine ca un Sonor 507. Vad ca nu mai pot sa editez, dar am uitat sa specific ca premiera este din lemn si din greseala am pus un Sonor 507 la link-ul producatorului. Edited March 26, 2013 by Alex Cinsutesapte
Freedaydrum Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Multumesc pentru clarificari. O intrebare: din ce fel de lemn sunt facute ? Spui ca lemnul a fost tratat. Cum?
Guest Alex Cinsutesapte Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Sunt din basswood tobele. Lemn de tei. Lemnul a fost decopertat, a fost slefuit manual, uscat artificial timp de 2-3 zile bucata, si dupa uscare a fost dat cu o solutie anti mucegai si anti carii, iar ulterior lacuit cu lac transparent de lemn ( german) si un ultim strat de lac pansulabil pentru rezistenta.
Freedaydrum Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Buna seara. Multumesc mult pentru informatii. Eu am un set electronic Millenium - poti vedea detalii si fotografii in topic-ul meu. Te-ar interesa un schimb? Pentru buna regula, este vorba de un set Millenium Mps 100 E-Drum Starter Set iar topic-ul este la sectiunea 'schimb".
Guest Alex Cinsutesapte Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Multumesc, dar nu ma intereseaza schimbul.
Freedaydrum Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Multumesc si eu, inca o data spor la vanzare!
Recommended Posts