www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Freedaydrum

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Constanta

Freedaydrum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pret: 2500 RON Localitate: Constanta Contact: 0788 788 023 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Se vinde Kit Roland TD4K in urmatoarea configuratie: rack, modul, kick pad, snare pad (mesh, rim shot), 3 x tom pad, hi-hat, hi-hat controller, 2 x 3 zone cymbal pads. Toba este in Constanta iar predarea se face personal tot de aici.Kit-ul include si alimentatorul pentru modul precum si cablurile de legatura pad - modul. Accept doar schimburi cu tobe reci / acustice. Contact: 0788 788 023 - Varol. E-mail: apselimv@yahoo.com
  2. Salut! Sunt interesat de kit-ul tau dar am o problema: actualmente bugetul meu este limitat la 2000 RON. Daca consideri ca acopera ce oferi spre vanzare FARA scaun, casti si carcasa / geanta, te rog da-mi te stire. Iti multumesc!
  3. Keyser Soze, multumesc pentru oferta! Am avut Millenium iar acum e momentul pentru upgrade...
  4. Pe deplin de acord cu tine, insa slabe sanse sa mai fac rost de 2000 RON prea curand. Oricum, tin sa iti multumesc pentru mesaje. Toate bune ! Salut! Multumesc pentru mesaj. O singura intrebare: ce model este modulul? Toate bune!
  5. marco, setul tau este extrem de bun si tentant, din pacate pretul pe care il ceri pentru el depaseste cu mult bugetul meu. multumesc!
  6. MAD623 te rog da-mi un numar de telefon la care sa putem vorbi. Multumesc!
  7. Multumesc pt. oferta insa caut ceva mai bun / no offense.
  8. Pret: 0 RON Localitate: Constanta Contact: apselimv@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Dupa cum spune si titlul anuntului, vreau sa cumpar un set de tobe electronice. Am un buget de maximum 3000 RON. Cer si ofer seriozitate. Astept oferte. .
  9. As prefera un schimb cu un set acustic complet (stative, cinele, pedala, etc) si as lua in calcul in acest caz si o diferenta de pret pe care sa o acopar.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.