Adi M Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) Ultrabook ASUS S56CA cu procesor i5 si 8GB RAM. Specificatii complete si pret orientativ aici: http://www.evomag.ro...-bit-93826.html E cumparat in septembrie 2012, bateria are maxim 10 cicluri, folosit destul de putin, stare impecabila. Am garantie, cutia originala, folie, practic e ca nou. Il vind deoarece vreau un MacBook Pro. E singurul schimb pe care il accept : cu un MacBook Pro i5 2012, 13", nou. Evident, ofer diferenta. Predare personala in Bucuresti, linga Mall Vitan sau in Buzau. As prefera asa, decit sa trimit in tara. Contact: la telefon sau pe mail sau aici. Multumesc, Adi Edited March 24, 2013 by Adi M
Adi M Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Hai sus! După cum puteţi observa, nu prea se mai găseşte, cel puţin în Bucureşti şi e un laptop foarte bun, chiar şi pentru gaming! Am uitat să menţionez că al meu nu vine cu licenţă de Windows, ca acela din link. Am Linux Mint instalat pe el acum.
Adi M Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 Chiar aşa, nimeni interesat? Sînt sociabil, flexibil, faceţi o ofertă! Dacă vi se pare preţul prea mare, propuneţi voi unul. Dacă nu aveţi toţi banii acum, rezervaţi-l pentru o anumită perioadă. Chiar nu vrea nimeni un ultrabook arătos, subţire şi performant, cu cutie, garanţie, ca în magazin?
Adi M Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Bine, tot eu fac primul pas: iată o reducere: 2500 RON. Nu, nu e păcăleală de 1 aprilie. Acum voi
Recommended Posts