Guest anghel cristian Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Pret: 0 RON Localitate: buzau Contact: 0723928108 Accept schimburi: Accept schimburiCumpar doza bridge pentru o chitara electro-clasica Yamaha CGX-101A . La doza mea , care e cea originala , nu mai capteaza corzile A si E. Tel. 0723928108.
Guest anghel cristian Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Mi-a trecut prin cap sa iau o chitara electro-acustica reghin si sa-i iau doza dar nu stiu daca se potriveste . Pacat , chitara asta suna excelent la rece , eu o am de 13 ani si-am cumparat-o noua dintr-un magazin din Pigalle (Paris) . Am cantat cu ea vreo 3 ani la metrou la Paris , inca vreo 3 ani pe Coasta de Azur ( pe strada) si inca 2 ani pe strazile din Germania . Acum trebuie sa o folosesc amplificat . Daca nu pot sa-i schimb doza , trebuie sa-mi iau alta chitara si n-as vrea chitara electrica pentru ca eu sunt lautar si se mai intampla sa cant si pe la mese , nu numai pe scena . Normal eu sunt basist . Cant la o carciuma in Buzau cu contrabasul impreuna cu un pianist si un violonist . Problema e ca la nunti , botezuri , avorturi si alte evenimente , pianistul canta cu clapa cu programator si-atunci eu trebuie sa cant cu chitara .
betta93cosmin Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 asta poate fi problema si din bridge....sau pragusu nu atinge doza cum trebuie...incearca sa pui chitara la amplifictor si apasa pe saddle in zona e si b sau bridge-ul nu e drept in locasul in care sta doza.....076 1234 003.....sunama si iti mai explic eu
yhwh4ever Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Buna ziua. Va stresez si eu cu o intrebare oarecum in topic...e mare lucratura "convertirea" unei chitari clasice in electro-clasica? Adica...banuiesc ca nu merge o doza cu preamp/Eq de la electro-acusica normala pentru ca aceea are corzi de metal si posibil doza magnetica, sau ceva de genul...? A mai facut cineva as ceva? Eu am o clasica Tenson, ieftina dar ok, deci nici investitia nu as putea sa o fac la un pret demn de chitari mai scumpe... Multumesc.
Recommended Posts