vincso Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Pret: 100 RON Localitate: Turda Contact: 0745198853 Link producator: EMG Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburiVand - schimb doza activa EMG Single la pretul de 100 lei. Tel : 0745 198853
vincso Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Sau schimb cu una pasiva ( tot single) . De preferat Dimarzio sau SD.
Guest Ionikis Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Salut, As vrea, daca se poate, sa-mi spui dimensiunile ( lungime-latime-inaltime), si o poza din spate, sa vad daca pot sa-i adaptez un suport pentru prindere. Ma intereseaza, daca ar merge o adaptare, pentru un instrument acustic. Pentru mai multe lamuriri, in privat pls. Multumesc frumos. Stima
vincso Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Salut am masurat doza si marimile ar fi: 6,9 cm lungime 2 cm inaltime 1,8 cm latime. Momentan am bateria descarcata la aparat, dar dupa masa fac poze si cu spatele dozei. Vad ca mai cauti si un hardcase pt chitara electrica. Am eu unul destul de dragut la 180 lei - daca ai interes. In suma aceasta este inclus si transportul . Daca te interes , atunci da-mi de stire sa fac poze cu case ul. Numai bine.
vincso Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Doza a ajuns la noul ei proprietar. S-o foloseasca sanatos. Multumesc RGC.
Recommended Posts