adidelavalcea Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Pret: 1000 $ Localitate: rm valcea Contact: adi_din_valcea@yahoo.com Link producator: http://www.petecornish.co.uk/index2.html Stare: NouAccept schimburi: Accept schimburifoarte rar se gaseste asa ceva ,pt o pedala de la pete cornish se sta 2 ani de zile pana ti o face,le folosesc cei mai mari chitaristi din lume ,glimour,bryan may,gary moore,santana ,dave muray,etc eu am deja 3 pedale le am luat de pe ebay si aceasta pe care o vand suna cam la fel cu ss3 pe care o am deja si nu are rost sa o tin,sub 1000 $ nu se gasesc si la 1000 dolari se gasesc foarte rar ca nu prea le vand oamenii. am dat pe ea 920$ plus 300 ron spaga la vama,vreau 1000 $ fix 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zan Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Recomandarea mea, incearca pe ebay. Ai mult mai multe sanse sa obtii suma dorita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidelavalcea Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 Recomandarea mea, incearca pe ebay. Ai mult mai multe sanse sa obtii suma dorita. acol cred ca va ajunge,dar m am gandit sa infomez pe ai nostrii intai:)mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidelavalcea Posted March 28, 2013 Author Share Posted March 28, 2013 nu se mai vinde pedala,mi am revenit:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts