Freedaydrum Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Pret: 0 RON Localitate: Constanta Contact: hiddenknight71@yahoo.com Link producator: http://www.thomann.de/ro/millenium_mps100_edrum_starter_set.htm Accept schimburi: Accept schimburiSchimb tobe electronice Millenium MPS 100 E-Drum starter set cu set tobe acustice. Le am de circa doi ani si au fost folosite in studio si concerte. Sunt perfecte pentru cineva care locuieste la bloc si nu doreste sa-si deranjeze vecinii cat si pentru concerte, fiind usor de transportat / asamblat / depozitat. Desi se incadreaza la "entry level", utilizarea lor are rezultate satisfacatoare - asa cum am zis, au fost deja folosite in studio. Setul contine tot ceea ce este expus si in link-ul producatorului, mai putin betele. Motivul pentru care as dori sa le schimb cu un set de tobe acustice este ca la evenimentele la care participam se folosesc tobe acustice si, in general, fiecare tobar vine cu pedala, premier, cinele, etc. Va multumesc anticipat pentru oferte!
Jake Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Si daca ar fi sa le vinzi ...la ce pret le-ai vinde?
Freedaydrum Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Cred ca 800 RON ar fi un pret ok. Ideal ar fi insa sa gasesc un schimb - nu as vrea sa raman descoperit...
adrianwolf Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 iti dau un set millenium din topic pe ele ,fiecare plateste transportu,eu am avut ca ale tale si le am dat acum 2 luni,pe bani nu fac mai mult de 7-8,cam aci se invart si ale mele,daca te ar interesa da mi un tel.0767130957. si poze cu ele !!
Freedaydrum Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Maine seara merg la sala / voi pune si niste poze.
giugiuka Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 salut ! mai esti interesat de schimb ? am un set de tobe acustice albe la brasov daca te intereseaza ....eu nu sint baterist ....le am de la cineva ...scrie pearl pe ele si nu stiu sigur ce are in set dar maine fac niste poze ....daca esti interesat 0748327088 Gigi - Brasov
Freedaydrum Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 salut! te rog pune niste poze si tinem legatura. toate bune!
Freedaydrum Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Salut showcase! Da, mai am tobele. Interesat?
Guest brutaldeath8 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 da as fi interesat......care ar fi ultimul pret ?
showcase Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 salut ....da as fi interesat..., care e ultimul pret ?
showcase Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 sal.....sar putea saptamana viitoare sa am banii dar inca nu stiu...oricum tobele imi trebuie....tinem legatura...
Recommended Posts