florinmarinoiu Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 (edited) Amplificatorul are 15-20 ore de functionare,cantat doar in casa la volum mic. Am cutia originala,carte,acte...etc. Nu mai este in garantie. Il vand deoarece nu il folosesc.In perioada in care l-am cumparat,ma apucasem de constructia amplificatoarelor cu tuburi si din aceasta cauza nu l-am folosit. A adunat ceva praf,dar promit sa il curat. Poze: Prefer predarea personala pentru a face probe. In cazul in care il voi trimite prin posta sau curier cumparatorul plateste transportul. Pret 575 lei. Pretul este usor negociabil. Pentru contact puteti folosi PM sau nr.de tel.:0726750055. Edited March 16, 2013 by florinmarinoiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 trebuie sa pui un pret indiferent cat de negociabil este.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinmarinoiu Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 trebuie sa pui un pret indiferent cat de negociabil este.... Am pus pretul in casuta din editarea topicului dar nu a aparut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 a aparut Bafta la vanzare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinmarinoiu Posted March 20, 2013 Author Share Posted March 20, 2013 Rezervat momentan userului icarmarius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinmarinoiu Posted March 22, 2013 Author Share Posted March 22, 2013 Amplificatorul a plecat la Tarnaveni la @icarmarius. Sper sa ajunga cu bine si totul sa fie in regula. Astept vesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinmarinoiu Posted March 24, 2013 Author Share Posted March 24, 2013 Amplificatorul a ajuns in perfecta stare la noul proprietar. Se poate inchide. Multumesc pentru gazduire RGC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts