ilun Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 (edited) servus lume, dau la schimb cele mai sus mentionate pe o pedala de delay ...pedalele separat le-as vinde cu 300ron EHX-ul si 200ron AnalogSound-ul, asa ca p-acolo ma astept sa fie si valoarea second-hand a delay-ului dar astept oferte anyhow eventual mai adaug o diferenta daca e vorba de ceva mai scump sunt de gasit pe mail la postas18@yahoo.com sau la 0721 745 748 Edited March 14, 2013 by ilun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Ce rau imi pare ca nu am bani acum, stain-ul mi-a placut foarte mult. Cel mai ieftin reverb de calitate de pe piata cu un drive analogic foarte bun si un canal de clean care este SUPERB. Bafta la vanzare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 intr-adevar good shit cam statea degeaba la mine din pacate, si eu tot pt reverb am luat-o, mai ales ca are tone control Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 topic closed, am ramas doar cu OD-ul daca il vrea cineva, e 200 RON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts