CosminStefan Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 (edited) Cumpar Boss ME-25. Ofer Maxim 300-400 lei, depinde de stare... Edited March 3, 2013 by CosminStefan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Si eu am visat frumos. N-as crede ca primesti pentru atatia bani mai pune vreo 200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosminStefan Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 http://blog.mdmadman.com/wp-content/uploads/2012/04/youdontsay.png Cred ca glumesti. Daca nu ai ce oferi nu te mai baga. Unii comentati asa..prosteste...fara sa aveti nici o legatura cu anuntul.Eu am zis ce doresc sa cumpar, si am mentionat bugetul . Un prieten si-a luat un Boss ME-50 in stare perfecta cu 500 lei , si tu imi spui mie ca nu iau un me-25 cu 300? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitarSilviu Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 http://blog.mdmadman.../youdontsay.png Cred ca glumesti. Daca nu ai ce oferi nu te mai baga. Unii comentati asa..prosteste...fara sa aveti nici o legatura cu anuntul.Eu am zis ce doresc sa cumpar, si am mentionat bugetul . Un prieten si-a luat un Boss ME-50 in stare perfecta cu 500 lei , si tu imi spui mie ca nu iau un me-25 cu 300? Da eu sunt ala intradevar am prins un me 50 nou cu 500 lei ) ...cred ca e ok cat a zis cosmin pt un me 25 fara acumulator ...(sau poate chiar si cu el cum am luat eu ) Cumpar Boss ME-25. Ofer Maxim 300-400 lei, depinde de stare... Recomand baiat serios 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosminStefan Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 N-are nimeni?! :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitarSilviu Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts