zouru Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Formatie din Bucuresti cautam solist/a. Suntem deocamdata in faza de cover-uri, dar speram sa trecem la compozitii proprii cat de curand. Exemple de formatii abordate in momentul de fata: Led Zeppelin, Red Hot Chili Peppers, Ramones, Rage Against the Machine. Noi cantam din pasiune si nu cautam sa traim din muzica. Cu toate astea rugam seriozitate. Bonus: niste cunostinte de chitara, pentru chitara ritm. Asteptam reply-uri aici pe forum sau, daca sunteti mai insistenti, sunati la 0729391838 sau la 0734424127.
Guest PAPAGIO Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Care este scopul . Exista cantari ? Sunt solist vocal cu experienta vasta de coveruri si chitarist instrumentist de nivel bun. Pentru un proiect serios cu cantari pot participa cu seriozitate . NU prea am timp de pierdut , fara suparare.
zouru Posted March 19, 2013 Author Posted March 19, 2013 Fara suparare, dar nu inteleg de ce te-ai chinuit sa postezi daca nici nu esti interesat si nici nu esti din Bucuresti.
Guest PAPAGIO Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Vlad , ca sa canti trebuie sa fii din Bucuresti ? ca eu nu am inteles !. Aveti in Bucuresti poate majoritatea instrumentistilor si solistilor care fac cinste oraselor de unde provin . Cat pentru timpul pierdut ma refeream la faptul ca nu am timp de pierdut cu amatorii sau cu trupe care repeta de dragul de a repeta imi doresc o trupa serioasa pe termen lung si alaturi de profesionisti . Sper ca am fost clar. Multumesc pentru intelegere .
Recommended Posts