TheZKD Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 (edited) Vand sau schimb un Rockbass Streamer in culoare Natural cu 5 corzi . Este noua in cutie cu eticheta pe ea . Fara nici un defect . Se poate face split cu butonul de volum . Bonus : warwick straplocks tot noi http://www.thomann.de/ro/warwick_security_straplocks_chrome.htm Accept schimburi , discutam tot pe PM . APROPO : Daca in urma unui schimb cumparatorul decide sa o vanda pe RGC sau o cumpara pentru un pret si vrea sa o vanda mai scump aici pe forum NU IMI PASA , are binecuvantarea mea sa o faca . Va rog sa lasati ofertele pe PM si nu poluati inutil topicul. Edited February 28, 2013 by TheZKD 2
TheZKD Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Bassistul din vechea trupa a cumparat bassul asta la 999 de lei nou in vremea respectiva . Este un bass nou in cutie , hai sa vedem la 450 RON o ia cineva saptamana asta ? Se pare ca bassul pleaca la schimb am primit o oferta de bun simt din fericire , in caz ca va fi valabil voi specifica aici .
TheZKD Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 BASSUL E VALABIL VANDUT !se poate inchide , mersi rgc
Recommended Posts