HolokronDust62 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: anton.alexandru94@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburiCumpar Crash si Hi-Hat. Ma intereseaza fara stativ, deoarece am cumparat recent un set de tobe , dar metalele erau de o calitate ingrozitoare. Deja s-au indoit. Astept oferte!
Themenace Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 De vanzare: Ride Sabian B8 pro 20´ - 250 lei Hi-hat Paiste PST3 14´- 200 lei Crash Sabian B8 pro 18´ - 250 lei Toate cinelele sunt in stare foarte buna. Pret negociabil la mai multe cinele vandute.
HolokronDust62 Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Va multumesc pentru oferte. Greseala a fost a mea ca nu am specificat : caut cinele no name, cat mai ieftine. Nu imi permite situatia financiara sa cumpar Meinl, Sabian sau Paiste. Desi mi-as dori . Deci ideea este ca vreau niste cinele no name, cat mai ieftine, dar sa nu fie din aliaj de aluminiu , cinele ce s-au distrus total dupa 10 minute de cantat.
Recommended Posts