www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

HolokronDust62

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Urziceni

Other Information

  • Band
    Garage Inc.
  • Gear
    *set tobe MILLENIUM MX218WR
    *splash PAISTE PST3 10"

HolokronDust62's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Baterist/Chitarist caut trupa. Nu detin instrumente, decat un reghin electric foarte vechi, dar functional. Caut trupa de preferat ca baterist. 0767259254
  2. ok. lasa-mi un nr de telefon pe privat si instruieste-ma ce sa fac )
  3. nimeni? Era cineva care imi daduse mesaj cu un ride crapat. Nu mai am numarul tau , mai da-mi un mesaj
  4. Pret: 0 RON Localitate: Urziceni Contact: 0767259254 Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Dau la schimb un splash Paiste PST3 10" plus diferenta de bani pt oricare doua capace de fus si un crash. Ma intereseaza chestii mai vechi, mai no name, pt ca nu dispun de bani , iar procurarea banilor il pot numi sport extrem in situatia mea. Ma poate ajuta cineva? Pace si respect!
  5. Salutari! Am achizitionat acum 2 luni un set de tobe Millenium http://magazinuldemu...BK-_-58082.html si dupa 10 minute de batut, cinele mele au suferit. Mult! S-au deformat complet. Ce-i drept materialul din care sunt facute hi-hat-ul si crash-ul zici ca e staniol de invelit ciocolata, atat de subtire e. Intrebarea mea este : pot sa mai fac ceva cu ele? Nu imi permit sa imi cumpar nici-o cinela... Suna oribil, dar pot sa imi fac oarecum treaba cu ele. Am auzit ca daca le gauresc pot sa scot ceva-ceva din ele, insa chestia este ca nu stiu cum. Un sfat va rog? Multam' anticipat !
  6. vinzi cinelele? cu sau fara stativ, ma intereseaza in mod special cinelele astept raspuns pe privat sau 0785363633. Bafta!
  7. Va multumesc pentru oferte. Greseala a fost a mea ca nu am specificat : caut cinele no name, cat mai ieftine. Nu imi permite situatia financiara sa cumpar Meinl, Sabian sau Paiste. Desi mi-as dori . Deci ideea este ca vreau niste cinele no name, cat mai ieftine, dar sa nu fie din aliaj de aluminiu , cinele ce s-au distrus total dupa 10 minute de cantat.
  8. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: anton.alexandru94@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Crash si Hi-Hat. Ma intereseaza fara stativ, deoarece am cumparat recent un set de tobe , dar metalele erau de o calitate ingrozitoare. Deja s-au indoit. Astept oferte!
  9. e folosibil pentru interpretare live? la o scena restransa? cat m-ar costa transportul pana in Ialomita?
  10. anton.alexandru94 adauga-ma. Vreau sa discutam despre asta
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.