vladdumitrache Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Pret: 320 RON Localitate: Bucuresti Contact: dumitrache.vlad@ymail.com/0722237756 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand Pick-up Unitra G602-C, incastrat in amplificator Vega 109 Stereo si cu setul original de boxe Vega 25 AC-101. Folosindu-l des am observat pana acum la el o singura problema, care, din cate stiu, nu este greu de rezolvat: canalul stang se aude mai puternic decat canalul drept. Nu am tangente foarte mari cu electronica, deci nu stiu foarte bine cum se poate rezolva. Ma indoiesc de faptul ca ar fi arsi finalii. Probabil, pur si simplu, legatura dintre doza si partea de amplificare nu este realizata corect. Motorul a fost schimbat de curand cu unul nefolosit, de acelasi tip. Doza este Unitra Mf-101, originala. Per total, pe pick-up nu s-au ascultat mai mult de 50 de discuri cap-coada. D.p.d.v. vizual este 9/10, si tehnic 9/10, avand doar problema mentionata anterior. Video cu pick-up-ul: Nu trimit prin curier, doar ridicare personala in Bucuresti. Accept probe.
vladdumitrache Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 sus, pret negociabil. accept schimburi cu alte pickupuri
Recommended Posts