ALX1 Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Salutare, Pentru toti iubitorii de metal, rock, de high gain, de sustain care sa-i tina pana la lansarea noului album Metallica, sau pur si simplu pentru cei ce considera ca a venit vremea sa-si demoleze locuinta, iese la vanzare acest mic si superb Diezel Einstein Combo de 50W! Sunetul este scos printr-un singur difuzor de 12", marca Celestion. Amp-ul l-am cumparat nou, de la Thomann, acum aproximativ doi ani, iar de atunci a fost in functiune pret de maxim 2-3 ore. In concluzie este ca si nou, iar ca dotare suplimentara vine echipat si cu un set de 4 role, care fac transportul lui mult mai facil, avand in vedere ca statia nu este tocmai usoara(nici foarte grea ce-i drept). Cantareste exact 31kg. Toate accesoriile sale, mai exact footswitch-urile sunt desigur incluse, chiar sigilate in cutie, deoarece nu le-am folosit niciodata. De la clean pana la gain extrem, sunetul este absolut exceptional, iar calitatea constructiei si a componentelor este realmente fara egal! Il vand doar pentru ca intentionez sa-mi i-au un alt rig Diezel head+cab, mai exact noul D-Moll. Pentru a-l asculta, proba si aprecia cum se cuvine, va astept pe cei interesati sa-l achizitioneze la studio-ul meu in Brasov! Va rog sa ma contactati prin PM daca aveti intrebari. Acestea sunt specificatiile sale tehnice, publicate de catre fabricant: Pre Amp: Feat. 2 completely independent channels, channel 1 in 3 Modes: EQ gain, treble, mid, bass, 1 volume per channel; Tubes - 12AX7 Power Amp: Power 50 Watts. Tubes - 2 x EL34, 6550, 6L6 or KT88; Master Section 2 x volume / presence, deep, Reverb (only reverb-model) Speaker - Out 4,8,16 Ohm FX – Loops: 1 paralell, 1 seriell Finish: black, front silver, blue LEDs Dimensions 59 x 45 x 30cm (BHT) Weight 31kg NU SUNT INTERESAT DE SCHIMBURI! PRET: 2000EUR - Pret fix Multumesc si bafta tuturor! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALX1 Posted February 19, 2013 Author Share Posted February 19, 2013 Multumesc RGC pentru lipici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALX1 Posted February 19, 2013 Author Share Posted February 19, 2013 Aici sunt si doua demo-uri de pe YT, cu Einstein-ul in actiune. Ceea ce nu am precizat eu in post-ul initial: Einstein este un amp foarte versatil, iar gain-ul extrem nu este singura sa calitate si poate fi exploatat aproape in orice gen, dupa cum se poate auzi in al doilea video, unde "emana" niste blues. Auditie placuta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts