www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ALX1

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ALX1

  1. Multumesc! @Fenderaru Chiara nu este neaparat cea mai usoara, insa este cu siguranta exceptional de resonanta, iar dozele(extrem de important) din seriile acestea Historic de top, au tonul acela de te faci sa plangi singur cantand la ea. Desigur, in timp ce lacrimezi usor, bagand niste riff-url in stilul lui Warren Haynes sau ceva, poti admira si top-ul (printre lacrimi) care in comunitatea colectionarilor este catalogat de catre unii ca fiind "Musesum Grade". Chitara asta este o investitie buna indiferent daca vrei sa canti cu ea pana-i sar tastele, sau daca vrei sa o tii in vitrina si sa o faci mostenire de familie. Oricum pretul ei doar va creste. In continuare chitara este disponibila, iar cine este interesat si ar dori sa o incerce este oricand binevenit la studio-ul meu in Brasov. Numai bine tuturor!
  2. Stiu, am vazut-o si eu acum ceva vreme, insa preturile pentru modelele cu brazilian rosewood fretboards fabricate in anul respectiv sunt mult mai mari decat pretul modelului pe care-l vand eu(tot din acelasi an), cu tastiera din rosewood indian(parca). Sunt construite identic, finisate identic, adica aceleasi standarde de calitate, insa diferenta o face acea tastiera. Se pare ce acele chitare sunt SI mai collectible.
  3. Salut esotud, Pretul pentru VoiceLive este precizat in descriere. Daca esti interesat, sau doresti sa-mi faci o oferta, te rog sa ma contactezi prin PM. Multumesc!
  4. Cel mai probabil sunt Burstbuckers, insa nu stiu sigur care tip de model, respectiv Pro sau 1,2,3.
  5. Pret: 8000 EUR - Negociabil Localitate: Brasov Contact: 0722286724 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, De vanzare este acest exceptional Gibson Historic Reissue '59 LP Standard, finisata in nuanta Lemon Drop, ce a fost fabricata in 2001 si a fost meticulos "imbatranita" de catre Tom Murphy, pana in cele mai mici detalii. Inceputul anilor 2000 marcheaza de altfel si inceputul colaborarii oficiale dintre Gibson Custom Shop si Tom Murphy, ceea ce determina ca modelele fabricate in acea perioada sa fie considerate adevarate piese de colectie. As fi preferat sa nu folosesc termeni precum "rara", insa nu am de ales fiindca aceaste chitara chiar este si anume, rara. Nu doar in Romania ci pretutindeni. Dupa cum se poate vedea si in imagini, are un flame top de calitatea cel putin 3A, iar constructia este impecabila, cum de altfel era si de asteptat pentru un Historic Reissue. Tin sa precizez ca modelele "Murphy Aged", nu se deosebesc doar prin tratamentul cosmetic. La fel ca si la seria Collector's Choice, pentru modelele Murphy sunt folosite doar materiale foarte atent selectionate. In consecinta aceste instrumente sunt construite cu cele mai bune loturi de mahon, palisandru si artar de care dispun cei de la Gibson Custom Shop. In ceea ce priveste sunteul... am sa sar peste descrieri interminabile si plastice despre cat de bina suna si am sa va prezint, in cateva clip-uri, chiar chitara in cauza, cantata de catre Gregor Hilden, cel de la care am cumparat-o. Instrumentul este in stare absolut mint si nu prezinta semne de uzura de niciun fel, cu exceptia celor aplicate de domnul Murphy desigur. Totul la ea este original si vine in tocul ei Lifton maro, impreuna cu toate accesoriile(cele care se livrau la vremea respectiva), certificatul de autenticitate si un extra set de capace pentru potentiometre, premium, aged. Chitara se afla la studio-ul meu in Brasov, iar cei ce sunt interesati sa o cumpere sunt invitati sa ma viziteze, pentru a o vedea si desigur, pentru a o proba/asculta. Pentru oferte si intrebari va rog sa ma contactati prin PM. Multumesc! O zi buna tuturor!
  6. Aici sunt si doua demo-uri de pe YT, cu Einstein-ul in actiune. Ceea ce nu am precizat eu in post-ul initial: Einstein este un amp foarte versatil, iar gain-ul extrem nu este singura sa calitate si poate fi exploatat aproape in orice gen, dupa cum se poate auzi in al doilea video, unde "emana" niste blues. Auditie placuta!
  7. Salutare, Pentru toti iubitorii de metal, rock, de high gain, de sustain care sa-i tina pana la lansarea noului album Metallica, sau pur si simplu pentru cei ce considera ca a venit vremea sa-si demoleze locuinta, iese la vanzare acest mic si superb Diezel Einstein Combo de 50W! Sunetul este scos printr-un singur difuzor de 12", marca Celestion. Amp-ul l-am cumparat nou, de la Thomann, acum aproximativ doi ani, iar de atunci a fost in functiune pret de maxim 2-3 ore. In concluzie este ca si nou, iar ca dotare suplimentara vine echipat si cu un set de 4 role, care fac transportul lui mult mai facil, avand in vedere ca statia nu este tocmai usoara(nici foarte grea ce-i drept). Cantareste exact 31kg. Toate accesoriile sale, mai exact footswitch-urile sunt desigur incluse, chiar sigilate in cutie, deoarece nu le-am folosit niciodata. De la clean pana la gain extrem, sunetul este absolut exceptional, iar calitatea constructiei si a componentelor este realmente fara egal! Il vand doar pentru ca intentionez sa-mi i-au un alt rig Diezel head+cab, mai exact noul D-Moll. Pentru a-l asculta, proba si aprecia cum se cuvine, va astept pe cei interesati sa-l achizitioneze la studio-ul meu in Brasov! Va rog sa ma contactati prin PM daca aveti intrebari. Acestea sunt specificatiile sale tehnice, publicate de catre fabricant: Pre Amp: Feat. 2 completely independent channels, channel 1 in 3 Modes: EQ gain, treble, mid, bass, 1 volume per channel; Tubes - 12AX7 Power Amp: Power 50 Watts. Tubes - 2 x EL34, 6550, 6L6 or KT88; Master Section 2 x volume / presence, deep, Reverb (only reverb-model) Speaker - Out 4,8,16 Ohm FX – Loops: 1 paralell, 1 seriell Finish: black, front silver, blue LEDs Dimensions 59 x 45 x 30cm (BHT) Weight 31kg NU SUNT INTERESAT DE SCHIMBURI! PRET: 2000EUR - Pret fix Multumesc si bafta tuturor!
  8. ALX1

    Brum

    Ok...atunci dacã sugestia mea nu va da rezultate, pot doar sa-i doresc lui kyuslauten sa nu fie nimic grav sau greu de reparat. Bafta!
  9. ALX1

    Brum

    Din cate stiu eu 12AX7A este low noise, 12AX7B este mil-spec iar 12AX7C este heavy duty. Manualu de specificatii Bugera 6260 spune ca ai doar doua tipuri de lampi in preamp, respectiv 12AX7 si 12AX7A. Cred ca poti incerca sa le schimbi linistit ordinea, macar pentru scurt timp, sa vezi daca elimina asta problema.
  10. ALX1

    Brum

    Ca sa exersam "lama lui Occam", sa presupunem ca nu ar fi cine stie ce chestiune complicata, asadar: suna a problema a unei lampi din preamplificare(12AX7). Cele mai sensibile sunt in mod obisnuit cele care sunt mai apropiate de input-ul de chitara. Incearca sa le schimbi intre ele, incepand cu cea de langa input si vezi daca dispare brum-ul. Succes!
  11. Salutare, M-am gandit sa intru si eu in hora cu toata lumea participanta. Nu stiu cat de buna este poza, dar fiindca sunt mai toate imprastiate prin studio(sau mai degraba sala de repetitii), am crezut ca ar fi mai bine sa le cuprind intr-un mare si larg cadru. Cum topic-ul se refera doar la amplificatoare si efecte, va rog sa tratati restul ca si zgomot de imagine. Oricum, sunt convins ca va veti da voi seama care-i care.
  12. TC Electronic NOVA System Limited este rezervat! UPDATE: TC Elctronic NOVA System Limited s-a dat! A mai ramas TC-Helicon VoiceLive 2.
  13. De vanzare sunt aceste doua procesoare fantastice, pentru chitara si voce, marca TC Electronic, respectiv TC-Helicon. Procesoarele sunt ca si noi. Le-am folosit de 2-3 ori fiecare, iar apoi...au stat! Ambele se livreaza in cutiile originale, impreuna cu manualele de utilizator si toate accesoriile ce au fost incluse din fabrica(cablurile de alimentare mai exact). Dupa cum sugereaza si numele, modelul Nova System Limited este unul deosebit, deoarece in aceasta configuratie s-au produs numai 1200 de unitati! Ambele sunt procesoare complexe, cu un set vast de functii, asa ca voi include link-urile catre paginile oficiale TC, unde puteti gasi toate informatiile de care aveti nevoie: - TC Electronic NOVA System Limited - TC-Helicon VoiceLive 2 Amandoua arata, suna si functioneaza impecabil! Procesoarele se afla la mine in studio, in Brasov, iar cei interesati sunt oricand bineveniti pentru a le testa. Pentru cei ce nu doresc sa se mai deplaseze pana in Brasov, livrarea la domiciliu se va face GRATUIT, prin FanCurier, oriunde in tara, insa doar cu plata in avans. Preturi: - TC Electronic NOVA System Limited: 360EUR - TC-Helicon VoiceLive 2: 580EUR - Pretul pentru amandoua: 900EUR NU SUNT INTERESAT DE SCHIMBURI! Pentru intrebari sau oferte, va rog sa ma contactati prin PM. Multumesc tuturor si numai bine!
  14. Salutare chitariști, De vînzare este acest HIWATT Custom 100, care conform încadrãrii numãrului de serie a fost fabricat în 1971! Asta înseamna ca avem aici un head cu adevãrat vintage, din perioada cea mai dezirabila a stațiilor HIwatt si anume pre-'81, cînd au trecut de la turret board-uri la PCB-uri. In accepțiunea majoritãții colecționarilor de amp-uri Hiwatt vintage, modelele fabricate înainte de 1981 erau superioare, atît din punctul de vedere al calitãții materialelor/pieselor cat și a execuției. Acest exemplar, care are totuși puțin peste 40 de ani(respectabili) de muzica în spate, se afla într-o stare cat se poate de buna, atît cosmetic cat și tehnic. Head-ul funcționeazã și suna impecabil( mai ales printr-un cab bun), iar în afara de un set proaspãt de lãmpi, nu pare sa mai necesite nimic. Poate o ștergere riguroasa de praf... Lipsește doar panoul din spate, însa pentru cine îl dorește neapãrat, cred acestea se gãsesc noi, ca și piese de schimb; trebuie doar cautat puțin. Mufa de alimentare originala a fost schimbata cu una mai "moderna" în 3 pini, însa din cate am observat pare a fi o practica comuna în rîndul posesorilor de Hiwatt-uri vintage. Pentru orice cunoscãtor și/sau iubitor de Hiwatt, descrierile sau poveștile mele vor fi de prisos, iar în ceea ce privește sunetul...cred cam am ascultat cu toții niște The Who, Pink Floyd sau Led Zeppelin! Head-ul se afla la mine în studio, în Brașov, iar cine este interesat sa-l achiziționeze, este invitat desigur sa-mi facã o vizita, pentru a îl vedea și încerca/asculta. Se poate proba printr-un Marshall MR1960 handwired(4x12), ca sa puteți auzi tot ce are Hiwatt-ul mai bun de oferit. NU SUNT INTERESAT DE SCHIMBURI! Preț: 2300EUR - Negociabil Pentru întrebãri sau oferte, va rog sa ma contactați prin PM. Mulțumesc tuturor!
  15. Salutare oameni buni, Scuze, nu am mai monitorizat topic-ul asta de mult timp... Mai e cineva interesat? In continuare as prefera sa-l dau ca si set complet, impreuna cu pedalele, pentru cine isi doreste un pedalboard "de-a gata". Se mai poate negocia putin si din pretul postat initial.
  16. De vanzare este acest pedal-board/case BOSS , care vine complet echipat cu 6 pedale de efect BOSS, patch cable-uri si un tuner cromatic(BOSS TU-12EX). Toate pedalele, inclusiv tuner-ul, sunt alimentate de catre sursa de putere interna a board-ului, ceea ce elimina orice bataie de cap cu bateriile sau block-uri de putere. Totul vine complet asamblat, conectat si gata de actiune! Atat pedalele cat si case-ul sunt in stare noua si au fost folosite doar de catre mine, in studio, de maxim 3-4 ori. Cu exceptia prafului depus pe ele, toate sunt in perfecta stare cosmetica si de functionare, adica practic noi. Pedalele incluse in set-up: - BOSS ML-2(metal core distortion) - BOSS MD-2(heavy distortion) - BOSS DS1(classic distortion) - BOSS PH-3(phase shifter) - BOSS PS5(pitch shifter) - BOSS RV5(digital reverb) Case-ul este modelul BC-60 si a fost proiectat pentru a "gazdui" 6 single stomp box-uri, 3 duble sau alte combinatii de single si double. Alegerea este a voastra. In pachet sunt incluse si cateva foam pad-uri ce pot fi croite pentru a tine si alte modele de efecte stomp, de la BOSS, cat si alti producatori. In case poate fi integrat si un wah pedal. Case-ul este foarte usor de manevrat, iar capacul poate fi demontat complet, pentru a economisi spatiu(pe scena, sau orinde ar mai fi nevoie). Vand totul impreuna, ca si kit complet. Nu doresc sa vand nimic separat. Toate componentele acestui pedal-board(inclusiv case-ul si conectica), ar costa in total mult peste 800EUR(ex. Thomann)! PRETUL MEU: 650EUR LIVRARE GRATUITA orinde in tara, prin curierat rapid! Dava aveti intrebari sau doriti informatii aditionale, va rog sa ma contactati prin PM sau la adresa de e-mail: a.neculaie@ymail.com
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.