Guest Andyyy Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Salutare. Luna aceasta m.am apucat si eu de un channel de youtube si am facut prima mea improvizatie. Nu este chiar asa grozava am cateva rateuri si cineva mi.a spus ca nu are feeling.So here we are:care este si parerea voastra? (imi cer scuze pentru proasta focalizare a imaginii)
Chitaristu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Faci ceva greseli şi da, pare că o cânţi mecanic ...
GuitarSilviu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Cauta un metronom si apucate de digitatie calumea CU FIECARE DEST! ...foloseste alt ton la chitara ca nu suntem in arabia ! Mult noroi© in continuare
Shreder_DT Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Nu e bine deloc. Esti pe aratura cu notele fata de backing track. Invata niste piese cunoscute mai intai, pana iti dai drumul la mana, nu te arunca la improvizat, ca nu o sa-ti iasa nimic.
Guest Andyyy Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Am 2 ani de chitara...stiam ca nu e asa stralucit si mai am de muncit. Am vrut doar sa stiu niste pareri. O sa ma apuc serios de munca si va arat dupa rezultatul...mai am de invatat cateva chestii teoretice pentru a reusi sa improvizez cum imi doresc. Dar pana atunci mai raman la solo.uri ale altor chitaristi. Va multumesc mult pentru sfaturi.
andreyush01 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 La corzile Mi gros , La , Re ...se face bend in jos ...am observat la 1:27 ...faci bend in sus...
Recommended Posts