comarnicianu Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) Trupa de Cover din Bucuresti cauta vocalist profesionist. Se ofera posibilitatea de a lucra cu profesionisti intr-un mediu adecvat, promovare media(presa scrisa si tv) si remuneratie. Avem nevoie de un vocalist cu un aspect fizic placut,varsta intre 20-35 ani, voce studiata dotat cu foarte, foarte multa seriozitate. Atentie!!! Nu este un proiect de hobby, rigorile sunt aceleasi ca ale unu loc de munca. Vocalistul trebuie sa poata interpreta intr-o maniera personala piesele din play-list, play-list ce va contine piese din repertoriul international si national(de la Elvis si Beatles pana la Maroon 5, Coldplay, Timpuri Noi si altele). Piesele vor fi rearanjate in stil Funk-Rock. Sa ajunga la timp la cele doua repetitii saptamanale. Pentru mai multe informatii va invit la o discutie privata. Multumesc! Edited February 13, 2013 by comarnicianu
comarnicianu Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Hai sa simplificam lucrurile. Cautam un om de trupa, un om care sa ne reprezinte atat pe scena cat si inafara ei, un vocalist cu personalitate in interpretare. Repertoriul este in mare parte alcatuit sin piese aparute in 2012-2013.
chitu31 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Salut ma numesc Mihai sunt din bucuresti si m-am regasit in scurta dar clara ta descriere asta e ceea ce caut si eu dar trebuie intai sa ne cunoastem . O sa-trimit niste link-uri cu mine si daca iti spun ceva sau macar te face curios sa ne cunoastem (la o auditie ca e gratis ) da-mi un tel la 0762 601 680 sau spune-mi tu o alta varianta merci mult Sunt mult mai multe link-uri dar ti-am trimis sa-ti faci o parere
Recommended Posts