Les Paul 1960 Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 (edited) Vand BOSS ds1 modat (suna mult mai clar, mai mult volum si mai putina compresie specific BOSS), foarte buna ca pedala de boost (imi pare foarte rau ca trebuie sa o dau). Mai vand doua pedale Marshall Guv'nor plus, una este modata, la fel, a castigat in claritate si i-a scazut putin compresia, acum se pot scoate mai multe inalte daca se dereste. Toate la pretul de 110 ron, nenegociabil. Tind sa spun ca le dau doar in Bucuresti deoarece pana vineri am nevoie de ....400 ron sa imi platesc o datorie. Am uitat, se mai dau doua Vox Ampluc AC 30, la pretul de 80 ron bucata. Contact: 0722954312 - Mihai. Vineri, 15 feb. nu sunt disponibil decat dupa ora 15.00. Edited February 12, 2013 by Les Paul 1960 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted February 12, 2013 Author Share Posted February 12, 2013 Boss si Marshall nemodat or sa plece maine spre Brasov. A mai ramas un Marshall modat si cele doua amplug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted February 19, 2013 Author Share Posted February 19, 2013 Au mai ramas doar cele doua amplug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts